Ale szczerze mówiąc takiego masażu to tylko można pozazdrościć - musze się chyba zgłosić do Experta może nauczy mojego Kędziora takich przydatnych praktyk

Moderator: Apcik
baksak napisał(a):Z konikami to prosta sprawa. Pokażcie Florkowi z jednej strony konika, a drugiej Borsuka.
Od razu pogna do koników i się z nimi zaprzyjaźni
agas napisał(a):Zdjęcia boskie (...)
właścicielka Florka napisał(a):(...)A może wyjdź z inicjatywą i sam zaplanuj coś bardziej sielskiego, bez tych wszystkich męczarni(...)
Rysia napisał(a):(...)Ale szczerze mówiąc takiego masażu to tylko można pozazdrościć - musze się chyba zgłosić do Experta może nauczy mojego Kędziora takich przydatnych praktyk(...)
Asia Morrisowa napisał(a):(...) Wielkie głaskańce dla kudłatego (nie Kudłatego) towarzystwa (...)
baksak napisał(a):Jak myślicie czemu Borsuk zawsze wozi ze sobą łopatę, a bagażnik ma wyłożony folią?
kerovynn napisał(a):baksak napisał(a):Jak myślicie czemu Borsuk zawsze wozi ze sobą łopatę, a bagażnik ma wyłożony folią?
bo na każdym wyjeździe wykopuje sadzonki roślin i przywozi do domu by je posadzić potem w swoim ogródku?(...)
baskak napisał(a):Nie wydaje mi się żeby Borsuk coś wykopywał...
baksak napisał(a):Chciałby się jeszcze dowiedzieć czy w ramach tej wymiany musiałbym leżeć z Duśką na jednym fotelu? Nie znalazło by się dla niej miejsce gdzieś w kącie? Bo ona się bardzo rozpycha. I chrapie głośniej jak Kudłaty (!)
kerovynn napisał(a):(...) Pełen luz, komfort, błogostan, żarełko i przewalanie się z boku na bok - i żadnych borsuków tudzież innych kudłatych stworów w promieniu 200 km!(...)
kerovynn napisał(a):(...) Borsuk patrzy a roślinki same wyłażą z ziemi i wędrują do bagażnika
Rysia napisał(a):
[/spoiler]
właścicielka Florka napisał(a):(...)A czy dostane jakieś odpowiednie fotki Borsuka(...)
NataliaK-G napisał(a):(...) Jak dla mnie Expert wyglda tu jak rasowy pies policyjny- zatrzymujący przestępcę na gorącym uczynku![]()
![]()
Natomiast Gerdzie bez wątpienia przypadła rola dobrego gliny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości