Halinka, Rysiu niech Wam w Nowym Roku Knieja wyszumi to co sobie wymarzycie, a dla całej ludzko-psiej Rodziny zdrowia i radości, i niech "szumiące" pociechy zawojują ringi na chwałę hodowli
PS.
ja z fan klubu Buca, więc ode mnie Karo w nochal cmok
Grażynko, wieki całe cię tu nie było. Bardzo dziękuję w imieniu nas wszystkich, dwu i czterołapych. Buca oczywiście w sam czubek nochala ucałuję.
Tak jak już o Bucu mówimy. Kiedy on może wydorośleć troszkę chociaż. Zobaczył przez okno, że jestem ubrana w kurtkę, a więc spacer!!!! Głupek tak się ucieszył, że postanowił chyba wejść po mnie do domu. Tyle, że okno było zamknięte. Czy widzieliście kiedyś 50 kg berneńczyka na parapecie okiennym????? To spróbujcie to sobie wyobrazić
A narazie Berni. Proszę mu wybaczyć przybrudzony krawat ale przyszedł prostop z wykopalisk żeby zobaczyć co to za ludzie przyjechali oglądać małe szczonki.
Cudna Mea!!! Z kolorkow nawet troche do Asji podobna, tylko Asja nie ma w sobie krwi Szumiacego Niedzwiedzia Kniejowego, co widac patrzac na ich gabaryty Obiecaj, Halinka, ze pare latek mi taka sama wyhodujesz - ale toczka w toczke prosze
Halinka!! Ja sie powtorze ale co tam!! skoro to sama prawda jest! _ JAKIE TY PIEKNE PSY HODUJESZ!!!!!!! NIe ma psa z Twoich miotow, ktory by mi sie nie podobal.