Dziś nasze pierwsze szczeniaczki kończą roczek wyrosły na duże, zdrowe i kochane psiska. Mam nadzieję, że będą miały długie, zdrowe i szczęśliwe życie. Maleństwa....
Zrobiła się piękna pogoda i zaczął sezon codziennych, przyjemnych spacerków. Sawcia Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. i z jęzorem - Juna ma dłuższy czy ja? Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. patyś w lesie tylko jeden, a jakże by inaczej Obrazek został zmniejszony. ciepło Obrazek został zmniejszony. Junka z ulubionym kółeczkiem w paszczy Obrazek został zmniejszony. i bez kółeczka Obrazek został zmniejszony. i z Adasiem Obrazek został zmniejszony.
Wczoraj potwierdziliśmy ciążę Sawy. Bardzo się cieszymy. Niestety sprzęt zastrajkował i nie mamy fotek z tej doniosłej chwili, ale widziałam bijące serduszka . Doktor naliczył 4 płody, także chyba musimy się szykować na spore kluchy. Rok temu szczonków było 5 o wadze 600-700 g, tym razem może być podobnie. Tutaj wstawiliśmy rodowód klusek http://astrolabium.com.pl/index.php?pid=114&node=45
Aniu bardzo sie ciesze wysciskaj Sawcie od nas.Wiesz pewnie sie urodzą wielkie jak u mamy Misi te typy tak mają.Moje dziewczyny wczoraj skończyły półtora miesiaca a ważą 8,300 obie.
Bardzo możliwe, Sawa chodzi w okolicach kuchni z wiecznym głodem w oczach konia z kopytami by zjadła, a za surowe mięso dałaby się pokroić. W normalnych okolicznościach pluje surowizną na odległość, co Juneczka skwapliwie wykorzystuje oczywiście Ciekawie jest