jujka napisał(a):Jeszcze raz napomknę, że ja nie rozpoczynałam tej dyskusji...
Oczywiście, ale chętnie ją podtrzymasz

z ciekawości co to za publikacja? Można gdzieś ja spotkac?
Moderator: saba&mlis
jujka napisał(a):Jeszcze raz napomknę, że ja nie rozpoczynałam tej dyskusji...
jujka napisał(a):A tak a propos kosztów... Nie wiem, jak Saganki, ale mnie wydrukowanie mojej publikacji (rozmiar A4, okładka foliowana, kolory w środku, 50-100 stron) kosztuje w drukarni brutto 6300 zł za 500 egz. Czyli... jeden egzemplarz wychodzi mi 12,60 zł :) Rozmiar A4... Średnio 80 stron. Są także odliczenia kosztów firmy, które także przynoszą jakieś tam zyski...
Jeszcze raz napomknę, że ja nie rozpoczynałam tej dyskusji...
jujka napisał(a):Nie widzę powodu, dla którego miałabym się tłumaczyć z tego, co ja robię lub nie robię. Temat tyczył kalendarzy, rozciągnął się na kalendarze Saganków, w których niejako także byłam. Nie brałam od nikogo żadnych pieniędzy, w związku z czym nie rozumiem, dlaczego usiłujesz mnie naciągnąć na tłumaczenia się. Nie wiem, czemu służą te pytania... Zapewne pokojowym wnioskom ;)
jujka napisał(a):Odwracasz kota ogonem, droga POKOJOWO NASTAWIONA Joanno...
Wiesz, to w sumie kalendarze też nie są sagankowe. Gdyby się tak czepiać. Ja również wyraziłam jedynie swoje zdanie. Ale to już jest "fuj, ble" i w ogóle, no nie?
jujka napisał(a): No gdzieś, kiedyś mi się obiło o uszy, że jesteś psychologiem. Zonk. Zresztą, mniejsza.
jujka napisał(a): Ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie groziłam i nie grożę... Skąd te wnioski?... Za to poczułam się mocno niekomfortowo czytając Twoje wypowiedzi. Bać tu nikt nikogo się nie powinien. Nie sądzisz? To jest miejsce wymiany zdań, a nie mafia... Vel... Muszę zapytać Agatę, co Ona na to. Jak dla mnie zakrawa to na łamanie regulaminu...
jujka napisał(a): Nie lubię mocnych efektów specjalnych, za to bardzo lubię jasne i czyste sytuacje. Ale... co tam taką Gwiazdę jak Ty obchodzi, co też lubi taki człowieczek jak ja. Jak dobrze pamiętam, to Ty jesteś Don Kichot (swoją drogą, WYBORNY dowcip). Tylko czekam, aż pojawi się Sancho Pancha![]()
Powrót do Wszystko o naszych stronach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości