A może zróbmy to tak:
Dać informację w "Zgubione znalezione" ,bez szczegółów a tylko nr tel.do kontaktu i w jakiej okolicy została znaleziona.
Moderator: DolceVita
AniRysTeam napisał(a):Skoro ma chipa, to schronisko powinno szukać właściciela w rejestrach
Nie bardzo rozumiem, chyba po to się chipuje psy, żeby w razie zaginięcia łatwo było znaleźć właściciela
Beata i Fiona napisał(a):AniRysTeam napisał(a):Skoro ma chipa, to schronisko powinno szukać właściciela w rejestrach
Nie bardzo rozumiem, chyba po to się chipuje psy, żeby w razie zaginięcia łatwo było znaleźć właściciela
to zależy czy pies jest w rejestrze
kiedy Fionka dostała chipa, sami musieliśmy ją wklepać do spisu, Trey został wpisany jeszcze u weta
Mila napisał(a):Sunię, na szczęście, odebrał właściciel, który razem z nią płakał z radości
kreska napisał(a):Tez sie bardzo cieszeczy moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego ten watek zostal zmieniony?a moze ja mam zwidy
![]()
pozdr
Mila napisał(a):Sunię, na szczęście, odebrał właściciel, który razem z nią płakał z radości
Powrót do Zgubione, znalezione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości