Moderator: DolceVita
Znam ElzaMilicz i wiem że u niej psu nie stanie się krzywda.
Skąd mam wiedzieć kim Ty Kreska jesteś? Może pseudohodowcą? Przecież tak naprawdę możesz być każdym...
kreska napisał(a):Znam ElzaMilicz i wiem że u niej psu nie stanie się krzywda.
Skąd mam wiedzieć kim Ty Kreska jesteś? Może pseudohodowcą? Przecież tak naprawdę możesz być każdym...
pozdr
kreska napisał(a):Ja tez chcialam podziekowac za energie i poswiecony czas i przeprosic bo byc moze gdyby nie moja osoba moglibyscie zaoszczedzic i jednego i drugiego![]()
Wytlumaczenie dlaczego nie zostalismy poinformowani..Znam ElzaMilicz i wiem że u niej psu nie stanie się krzywda.
Ze mojej strony doloze jeszcze cegielke pomocy i porobie ogloszenia z informacja o znalezieniu psa i miejscu jego pobytuDaria pomozesz?
![]()
pozdr
nika napisał(a):I bardzo dobrze, że ta historia tak szczęśliwie się skonczyła![]()
Allam - o ile mi wiadomo, Fundacja nie zajmuje się tylko "rasowcami" - przykład "mój" Niko, który ...
Marzena.zlotanimfa napisał(a):Witam.Bardzo się cieszę że Duży ma dach nad głową,i dobrze by było żeby przed znalezieniem właściciela lub nowego opiekuna, nie zmieniał miejsca pobytu.Wielkie podziękowania należą się Argo,jak również wielu innym którzy nie zważając na porę dnia usiłowali wytropić uciekiniera.Elza-Milicz na Dogomanii napisała-''przykro mi to mówić,ale mylisz się Sylwia K,wokół Warszawy jest mnóstwo fabryczek Dużych"Napisz to samo na naszym Forum.
Pozdrawiam Marzena.
Powrót do Zgubione, znalezione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości