na razie nie nastawiajcie sie :( ale jest mala ropla nadzieji ze moze uda sie jednak nam wpasc.jak cos to na nas nie czekajcie, ja juz na grodzcu bylam, to jesli bedziemy to damy rade trafic :)
Olga z Rockiem100% Asia z Gracja100% Robert z Bostonem100% Oskar z jeleniej góry 100%( potwierdzili mi na n-k pare dni temu chyba nie zapomnieli :)) Berry z jawora
bedzie wiec 5 osob chyba ze jednak nam sie uda:) ale nie nastawiajcie sie bo to nic pewnego
my na 99% bedziemy bo imprezka wczoraj byla. mialysmy duuzo roboty ale sie udalo !!!! jejku jak sie czieszymy :) a wiec bedziemy ja -daria, mama- wiola i siostra- olivia 11 lat :) no i oczywiscie chilka i luna :):):) u nas pada caly :/czas jesli bedzi padac to mysle ze pozwoli kasztelan nam na sale rycerska?? oby tak
na 90-99% tylko wstyd bo nie przygotowalam sie i mije pieknisie zólto bure brudaski bo pada aleee trudno juz kąpac ich nie bede bo w domu mi potem nie usiedza nawe pol godzinki zeby wyschnac:( one kapiel tylko na dworze toleruja:( ale jeszcze wyczeszemy co sie da
nasze maleństwo też szaro-bure - taka pogoda i rzepaków za dużo na polach dookoła.
przez moment kropiło ale teraz spokój - mokro, szaro i zimno. w zamku w środku też raczej będzie chłodno - ciepło się ubierzcie (na cebulki) - jak rozpalą w kominku będzie cieplej. jeszcze potem się odezwę z informacją pogodową.
...i się poważnie rozpadało , mam nadzieję, że na zamku tak nie leje. Dajcie spokój z tym szykowaniem psów, to nie wystawa, i tak się umorusają przy takiej pogodzie .
berry bedzie panie robercie mam nadzieje ze wy tez:) olga dzis sie nie odzywala ale mysle ze tez nie odpusci my bedziemy juz na 100%%%%%% pani asia ma bliziutko wiec mysle ze nas nnie zostawi :) oskara z jeleniej i ich znajomych z bernolami nie bedzie bo pogoda nie pasi:( no trudno
pada lekko ale od kilkunastu minut pada i nie zapowiada się by chciało przestać. psom pogoda nie przeszkadza, ale wyjdzie na to że zamiast długiego spaceru będziemy mieli zwiedzanie zamku.
sale w zamku duże są i miejsca dużo.skoro kasztelan nie ma nic przeciwko naszej wizycie z psami to pozwoli nam wejść do zamku z psami. kafelków i płytek nie ma - podłogi murowane - bardzo nie nabrudzimy.