Aniu dziękuję Ci bardzo za chęci w pomocy, ale powiem Ci im mniej biegających i szalejących psiaków tym bezpieczniej dla ich łapek

Moderator: DolceVita
Lola napisał(a):Cześć wszystkim :)
My z Lolą też się piszemy na spotkanie. Już się nie mogę doczekać :)
P.S. Gdzie jest ta Prochownia?
Lola napisał(a):Cześć wszystkim :)
zadra napisał(a):.............. Co Wy na to, żebyśmy tam się spotkali? Oczywiście kto zna dojazd może jechać wcześniej i ognisko rozpalić
zadra napisał(a):Lola napisał(a):Cześć wszystkim :)
No cieszę się bardzo. Już nie mogę się doczekać, kiedy tę waszą księżniczkę znów zobaczę. Na pewno urosła i będzie chłopaków po kątach rozstawiać. A w temacie dojazdu pewnie zrobimy spotkanie tam, gdzie w ubiegłym roku (na stronie 3 tego wątku jest dokładny opis dojazdu z mapkami do ulicy Żeliwnej)
Co Wy na to, żebyśmy tam się spotkali? Oczywiście kto zna dojazd może jechać wcześniej i ognisko rozpalić
nula napisał(a):My postaramy się być na 99%
zadra napisał(a):Ja tam wierzę, że Ty masz jakieś wtyki tam na górze i na pewno będzie pogoda... A w takim towarzystwie mnie by pewnie nawet śledzie posmakowały (przy założeniu, że dostałabym do tego minimum szklaneczkę jakiegoś płynu powyżej 20% )
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości