oby tak dalej
a to drzewo to zeczywiscie ciekawostka. jesli mozna prosic to zrobcie zdjecie z wiekszej odleglosci.
Moderator: DolceVita
Kasia napisał(a):Kasia no to normalny objaw, nie? u nas Bosiek zapałał tak goracym uczuciem do Lu![]()
inbloom napisał(a):nugatika [katasia] napisał(a):kurde dziewczyny zazdroszcze Wam, ze mieszkacie tak blisko siebie![]()
wezcie mnie zaadoptujcie albo cos![]()
hahha
a pewnie, że adoptujemy!!!tyle, że razem z Nugatem
agares22 napisał(a):Kasia Nugatkowa! Rodzicow od razu uprzedz, ze nie zejdziesz na zla droge. Lekcje Ci tu zapewnimy, szczegolnie jezyk angielski. Adoptujemy Cie formalnie. Juz piszemyw niosek. Słuchaj po prostu musisz nas odwiedzic i tyle.![]()
![]()
Nastepne plotki i uganiane sie za panienkami we wsi Henryków-Urocze. Czyz nie piekna nazwa! A po spacerze, ciasto prosto z pieca i dobra kawa
Cefreud napisał(a):Na tych fotkach fajnie widac jak rózne typy sierści maja bernusie
inbloom napisał(a):Cefreud napisał(a):Na tych fotkach fajnie widac jak rózne typy sierści maja bernusie
z tą sierścią to ja nie wiem jak to jest: Atena ślicznie wyczesana, reklamówki z niej wychodzą a Bosmek nic... wyczeszę go i za chwilę znów to samo![]()
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości