Zrobiłam w weekend rozeznanie gdzie możemy się spotkać, niestety moje plany co do jeziora legły w gruzach. Obecnie jest zbyt wysoki stan wód, i ciężko dojechać w wybrane miejsca. Najbardziej liczyłam że uda nam się spotkać na dzikiej plaży przy jeziorku Binowskim. Niestety stan dróg jest tak fatalny, albo zwyczajnie droga zamieniła się w wielkie mokradło

Spotkanie nad jeziorem musimy przełożyć na późniejszy termin.
Rozmyślałam też o "Prerii" ale biorąc pod uwagę ze tam chodzi dość dużo ludzi a na dodatek jeżdżą na motorach, szukałam dalej. I wpadłam na taki pomysł

zapraszam Was w moje rejony gdzie zawsze chodzę z dziewczynami (a im się tam bardzo podoba).
Obrazek został zmniejszony.nawet zaczęły znosić patyki na ognisko
Obrazek został zmniejszony.niestety tylko mi się tak wydawało....
Obrazek został zmniejszony.Jest gdzie zrobić ognisko, a także spacerować. Możemy więc najpierw się przejść a następnie rozpali ognisko

Chyba że wolicie samą polankę bez spacerku

Zrobię dziś lub jutro zdjęcie parkingu na którym się spotkamy, i ruszymy do puszczy. Generalnie proszę szykować się na Osiedle Bukowe, ulica Kolorowych domów. Tam zostawimy samochody, a polanka jest w miarę blisko. Jakby kto chciał szybciej pojechać do domku, to spokojnie trafi nie błądząc po puszczy.
Dołączam schemat mapek, jak coś proszę pytać

Z chęcią podeślę numer kontaktowy do mnie- ale na meila. Proponuję tez godzinę 13
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.ps. Agnieszko przyjeżdżaj koniecznie, spotkanie mamy popołudniu a szkolenie pewnie jest rano:D