W sobotę 12.01 o godz 11 spotykamy się na spacerze na łące za szpitalem na Zaspie.
W roli głównej występuje MILA KNIEJANKA oraz inne piękności z Szumiącej Knieji (i nie tylko). Może ktoś się przyłączy.
mamy nadzieję w marcu (wolelibyśmy kwiecień ale wtedy podobno plaża odpada... ) więc najpewniej na początku marca się zjawimy jeśli Galwiniaści nas zaproszą oczywiście a w sumie jak nie zaproszą to się sami wprosimy
No a my niestety... Moglibyśmy około 12.30 się pojawić, ale jak czytałam nie odpowiada komuś. Więc my pojawimy się na spotkanku pewnie za... jakiś miesiąc.. Do zobaczenia I życzę miłego spaceru
Nic złego się nie dzieje.. Nie będziemy mieli czasu na takie wypady teraz Niestety sesja, zmiana pracy Pawła i jego obrona, nasz domek..To wszystko to trochę za dużo
Byliśmy dzisiaj na spacerku Te dwa śliczne pluszowe misiaczki na zdjęciach to Mila i Madi – siostrzyczki z Szumiącej Kniei. Była też naturalnie kochana Cofisia, której Pańcia uraczyła na pysznym ciastem szwajcarskim. Palce lizać. No i ciocia Kontra, która pilnowała, by maluchy nie brykały za bardzo. Ale i tak nie dało się ich upilnować. Niedźwiadki są pełne energii, turlały się bez przerwy i cieszyły się światem.
Dziękujemy bardzo za wspaniałą pamiątkę z gdyńskiej wystawy. To dla nas naprawdę wielka radość, móc sobie przypomnieć tamte chwile.
Wstępnie umówiliśmy się na przyszłą niedzielę o godz. 11:00 w Sopocie Kamiennym Potoku przy plaży koło Koliby. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych
Ostatnio edytowano 2008-01-12, 16:41 przez Ania i Kontra, łącznie edytowano 1 raz
Aniu wtrąciłam się i poprawiłam 3 zdjecia ktyóre się nie wyswietlały - w dwóch jeszcze masz chyab zły adres. Spotkanko bardzo fajne, widac, ze psiaki miały frajde taką jak i Pańcie
ps co to jest ciasto szwajcarskie? juz kiedys cos czytałam ale nie pamietam...
no ja też jestem conajmniej rozczarowana ilością zdjęć a te dwa brzdące fajne strasznie Natalia, za tydzień musisz iść i fotek popstrykać dość obijania