chciałam uprzedzić, że my możemy przyjechać nieco później - w sobotę rano kończymy przeprowadzkę (wreszcie znowu u siebie ) Ewcia przyjedź koniecznie! i wiesz kogo masz ze sobą zabrać dla Mufki ...
Roma my jednak mamy daleko jakieś 234km Jechalibyśmy od Wągrowca, chyba,że masz inną trasę? Aśka bardzo chętnie ale przeraża mnie trochę ta odległość prawie 10h w aucie(tam i z powrotem)Jeszcze pomyślimy
My dostaliśmy zaproszenie i jesteśmy bardzo chętni, przyjedziemy!Dla nas 12 to dobra godzina.Roma, czy możesz dać konkretne namiary, może trafimy sami(mamy GPS), to nie musielibyście wyjeżdżać do Warlubia? Czy spotykamy się w Warlubiu wszyscy np przed 12? Co proponujesz?
Moi drodzy mam dla Was propozycję abyście się nie zbierali w Warlubiu bo to może być kłopotliwe ,może zrobimy tak, każdy nieznający drogi będzie jechał do miejscowości Zdrojewo[ 0k 4 km za Warlubiem] po lewej stronie będzie Hotel Holand z tamtąd będziemy Was zbierać.Aby nie tracić czasu na czekanie dzwonić do nas jak będziecie dojeżdżać do Warlubia 608 692 912 Życzymy wszystkim szerokiej drogi i do zobaczenia Jak są jakieś pytania to jestem do Waszej dyspozycji
Aniu skarbie prosto prosto zawsze jedynką Hotel Holand jest przy 1 i jeszcze jedno jako organizatorka zebierz wszysto do kupy i policz kto do nas jedzie bo ja się chyba pogubiłam 1.Asia Mufkowa 2.Busola z Dalmisią 3 Ewa 4.Tańka 5 anula[to Ty] czy kogoś przegapiłam