Kujawskie spacerki berneńskie i spotkania

Tutaj zamieszczamy informację o naszych wspólnych spotkaniach i spacerach, jak również fotorelacje

Moderator: DolceVita

Re: Kujawski grill

Postprzez Wydra » 2008-09-05, 11:45

RÓBTA CO CHCETA a grille i węgiel czekają :mrgreen:
Wydra

Ostrzeżeń: 0

Postprzez anula » 2008-09-05, 13:41

Ależ się cieszę. A Ty Ala zamknij Dalmisię w klatkę bo inaczej bidulka od miziania się nie opędzi. :-P
anula

Hodowla: Astrolabium

Postprzez Wydra » 2008-09-05, 20:13

Jak się moja córka dowiedziała,że będzie mały szczonek[Dalmisia] to przyjeżdża dzisiaj z W-wy specjalnie.Przysięgam nie bujam :!:
Wydra

Postprzez anula » 2008-09-05, 20:35

Landków jutro jednak nie będzie. Już tyle razy obiecywałam, że będą na spacerkach i w końcu dotrzymam słowa, jeszcze troszkę. Jak bum cyk, cyk.
Czyli będzie te 6 ekip. Roma to twoja córka tez zberniała?
anula

Postprzez Ewa » 2008-09-05, 20:38

Ja też się cieszę, ale dzisiaj w pogodzie mnie załamali podobno w niedzielę ma padać :-( :-( Roma powiedz,że to nie prawda i zamówiłaś śliczną pogodę :mrgreen:
Ewa

Postprzez anula » 2008-09-05, 20:48

Ewa to spotkanie jest jutro, nie martw się niedzielą. :mrgreen: A ładna pogoda być musi, nie ma wyjścia.
anula

Postprzez Wydra » 2008-09-05, 21:28

Dziewczęta w niedzielę niech będzie pogoda jaka chce a jutro będzie tak,że nasze psy pojadą się kąpać :mrgreen:
Anka przecież ja od mojej córki dostałam Dina w prezeńcie urodzinowym :lol: Ona prawie co tydzień do niego przyjeżdża a teraz to nawet na szkolenie z nami pojedzie :lol: Gdyby nie jej praca to chyba stado by miała a tak tylko 2 koty :-( Wieczorem dzisiaj zdrowaści za pogodę a jutro byle do przodu :-P
Wydra

Postprzez Ewa » 2008-09-05, 22:42

Jejku to ja gdzieś dzień straciłam :-( i myśślałam że spotkanko jest w niedzielę i 6-ty też :-( A syn chodzi do szkoły i mamy z błędu nie wyprowadził .Teraz to ja nie jestem przygotowana i mój wyjazd stoi pod dużym znakiem zapytania. Dobrze dziewczyny, ze mnie z błędu wyprowadziłyście bo bym w niedziele się do Romy zwaliła :-( :-(
Ewa

Postprzez Busola » 2008-09-06, 08:38

Obawiam sie że możemy nie dojechać :-(
Maryśka nam sie rozchorowała :-(
Może coś sie uda wykombinowac, ale nie mam pewności
Strasznie jest mi przykro :-( :-( :-(
Busola

Postprzez Ewa » 2008-09-06, 09:02

Jednak nie dojedziemy :cry: a wszystko przez to.że pomyliłam dni :evil: :evil: :evil: Życzę Wam udanej zabawy i liczę na mnóstwo zdjęć.Szkoda,że się nie spotkamy :-( :-( :-( może następnym razem ;-)
Ewa

Postprzez anula » 2008-09-06, 09:13

No nieee, tyle planowania i co? Dziewczyny wymyślcie coś!!!
Dalmisia miała być gwoździem programu, a Ewa miała przywieźć kumpla mogącego zmęczyć Mufcię. BUUuuu
anula

Postprzez anula » 2008-09-06, 20:45

Jesteśmy już w domu. To był fantastyczny dzień. Dziękujemy wszystkim, a najbardziej gospodarzom oczywiście. Jutro wstawię jakieś fotki.
anula

Postprzez marzena » 2008-09-06, 21:03

Jutro??? :cry:
marzena

Postprzez Wydra » 2008-09-06, 21:20

Ala i Ewa nam również jest przykro,że Was nie było razem z nami trudno :-( co się odwlecze to nie uciecze :lol: Jeżeli mi się uda to za chwilę postaram się coś wstawić.
Wydra

Postprzez Busola » 2008-09-06, 23:14

Dziewczyny, ja strasznie żałuję, becze w duchu cały dzień i co chwilkę zagladałam tutaj by sprawdzic czy ktoś już przypadkiem do domku wrócił, eeeech :-(
...ale ze przede wszystkim matką jestem to nie odstawiłam chorego dziecka do babki, ciotki, czy tam kogo innego... - jak dzidzia chora to mamusia najlepszym lekarstwem :lol:
Mam nadzieję, że ten grill był pierwszym z całego cyklu podobnych spotkań i że jeszcze bedzie okazja sie w takim gronie spotkac.
strasznie jestem ciekawa waszych wrażeń :lol:
Busola

Postprzez Wydra » 2008-09-07, 01:14

Niestety dobiegło końca Berneńskie pożegnanie lata :-(
Do Dinusia przyjechały 3 panny Kora,Sawa i moja sympatia Mufka, oraz kumpel Joki.Niestety nasz leśny burak nie potrafił się zachować :-( nawet w wodzie próbował dopaść Korę Obrazek
Obrazek
Silna Toruńska grupa nie zawiodła-stawiła się w komplecie
Obrazek
Przez dzikie amory Dina do Kory ledwo udało się zebrać psy do kupy
Obrazek
Piękna pogoda pozwoliła naszym psiakom baraszkować we wodzie
Obrazek
Lotka myśli-przecież ja dzisiaj nie piłam :!: naćpana jestem czy co :?: skąd u nas tyle Dinusiów :?: chyba mam gorączkę :evil:

Dziękujemy za wizytę i mamy nadzieję,że nas jeszcze odwiedzicie :mrgreen:
Wydra

Postprzez Tańka » 2008-09-07, 08:50

Bardzo,bardzo dziękujemy gospodarzom za przesympatyczne i ciepłe przyjęcie na Jaśkowej Polanie oraz organizatorce Anuli za "organizację".Było cudownie i przemiło :-D Gdyby nie te schody, to nie wiem o której bym się ruszyła... ;-) A ta naleweczka...Miodzio ;-) Pozdrawiamy w nadziei na rychłe spotkanie :mrgreen:
Tańka

psy: Yokozuna z Deikowej Doliny (*), Echo mix

Postprzez Tess » 2008-09-07, 09:26

Strasznie żałujemy, że nie udało nam się przyjechać! Przeprowadzka niestety troszeczkę nam zdezorganizowała życie... Obiecujemy, że następnym razem bedziemy godnie reprezentować warmińsko - mazursko - trójmiejskie bernusie!
Tess

psy: Niuniuś i Mila ( Maisa Szumiaca Knieja )

Postprzez AT » 2008-09-07, 12:22

My z powodu przeprowadzki przyjechaliśmy mocno spóźnieni ale warto było pojechać choć zmęczeni byliśmy okropnie. Dziękujemy Wszystkim a zwłaszcza Romie za miłe spotkanie. Każdy z uczestników dostał przemiłą pamiątkę (dobrą na zbliżające się chłodne wieczorki ;-) ) , Ala dla Ciebie też mam.
AT

psy: Mufka (*)

Postprzez Busola » 2008-09-07, 13:45

Jejku, Asia, ty to kochana dzoewczyna jesteś - jak nie ciasteczka w kształcie choinki to inne cuda. :mrgreen:

Więcej fotek!!! Pleeeeeease :lol:
Busola

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Szwajcarskie spotkania