Bobik napisał(a):Ze zdjęć niezbicie wynika, że psom najbardziej do życia potrzebne są... inne psy. Obróżki jednak proponuję sobie sprawić inne, bo ściemni się kiedyś podczas takiego spaceru i suczki trafią do nieswoich domów
Wydaje, że Salva będzie dość wysoka, ale nie ma obaw o przerośnięcie - ma 4,5 miesiąca, więc gwałtowny wzrost - według książek - już się kończy. Oczywiście kibicujemy jej, bo nasza Uranka to jej pełna siostra - a jednak całkiem inna.
PS. Ura waży w tej chwili 23-24 kg, bez śladu otyłości. Pozdrowienia dla w s z y s t k i c h suk.
Serdecznie pozdrawiamy Urankę. Słyszałam o Niej dużo dobrego od Pani Małgosi, gdy odbieraliśmy Saleńkę :) Widziałam też zdjęcia - jest śliczna. Nasza Dziewczynka waży już 18 kg!!!!!!!!!!! i zastanawiamy się ile jeszcze urośnie, bo wiem, że rówieśnice w jej wieku ważyły koło 12 kg... Trochę się martwimy tym tempem....Wyobrażam już sobie, że przez to może mieć słabsze kości........że za szybko......... że kości nie nadążą..... ale mąż twierdzi, że przesadzam... hmm... chciałabym, aby miał rację.... Je eukanubę szczeniaczkową