Byłam, obejrzałam plac i jestem zaczarowana. Mamy do dyspozycji ogromny teren - łąki, zagajniki, strumyczek z mostkiem i las

A w nim ponoć dużo grzybków. Teraz tylko trzymać kciuki za pogodę.
Ze spraw organizacyjnych:
- zaczynamy w sobotę o godz. 15.00 - 15.30 (ja na pewno będę na miejscu wcześniej i zadbam o ognisko)
- zabieramy kiełbachę i inne ogniskowe akcesoria (patyki chyba jakieś w lesie znajdziemy)
- można tam się spokojnie rozłożyć z kocem, leżakami, jakimiś turystycznymi siedzeniami, bo miejsca jest sporo
- psiaki do dyspozycji mają przeogromny teren; raczej nie plączą się tam żadne przypadkowe osoby
- dojazd od strony Szczecina: zjeżdżamy pierwszym zjazdem na Goleniów z wiaduktu, wjeżdżamy na rondo i pierwszy zjazd w prawo; jedziemy pod wiaduktem kierujemy się znakami na Goleniowski Park Przemysłowy (kierunek Rurka); jak dojedziecie do parku, skręcacie w prawo w ul. Prostą (to główna ulica przecinająca cały park) i cały czas prosto; po lewej stronie miniecie firmę Rasch, potem sia Abrasives i kolejne zabudowania to już nasza przystań; zaczepię na ogrodzeniu jakieś kolorowe balony, żeby było wiadomo gdzie skręcamy; wjeżdżacie na teren gospodarstwa i kierujecie się za zabudowania; z tyłu będzie parking i można będzie bezpiecznie zostawić auta
- od strony Świnoujścia/Nowogardu - mijamy zjazd na Stepnicę i kolejny wiadukt na Lubczynę; po prawej będziecie widzieli fabryki z terenu GPP i stację Shell; jedziecie dalej prosto trzymając się prawego pasa; po kilkuset metrach będzie zjazd na Rurkę i tam skręcacie w prawo i jeszcze raz w prawo; dojeżdżacie do parku i skręcacie w ul. Prostą; dalej jw.
Jeżeli ktokolwiek będzie miał problem z moim opisem/znalezieniem miejsca, proszę o telefon: 0698 106 764.
Pozdrawiam
Ewa