A niech spróbują to im Galwin pokaże Super że Pani będzie Będzie też Kontrusia, prawdopodobnie maluszek z Zielonych Ścieżek, Dżojam Mila, Tobiasz.. A jak Madi Ma ktoś kontakt z nimi
Madi się oczywiście wybiera.
Ze względu na porę (rozsądną - bo przed południową drzemką) może uda nam się przyjść z najmłodszą dogomaniaczką.
Pozdrawiamy!
Dzisiaj o rozsądnej godzinie 10, po dłuższej przerwie - odbył się spacerek bernusiów - sztuk 11!!!! Oczywiście razem z ludźmi uczestników było więcej.
Pogoda nam dopisała. Witamy wszystkich nowych uczestników i oczywiście cieszymy się że tak wielu "starych" spotkaliśmy.
Na spacer przybyli: Coffee, Dżoja, Galwin, Kessi, Kontra, Madi, Mila, Mufka, Pirat, Tobiasz, i piękny 4-miesięczny szczeniak -przepraszam ale imienia nie pamiętamy (ale na "F").
Dziękujemy za spacer i oczywiście polecamy się na przyszłe spacerki (oczywiście o tej samej porze:)
A poniżej coś dla oka - krótka fotorelacja:
Zdjęcia będą, tylko trzeba Natalię przekonać, że są ważniejsze sprawy niż nauka
Dziękujemy wszystkim za przemiły spacerek. Wszystkie psiaki cudne, i jak tak na nie popatrzałam to moja Kessi wcale nie jest tak energiczna jak myślałam
Marta Twój wnusiu jest prześliczny. Porobiłyśmy mu z Natalią zdjęcia z każdej strony Teraz tylko ją przekonaj żeby się nie leniła
To ja okropna Asia. Zgadzam się z Natalią w całej rozciągłości - jestem okropna. nie przedstawiłam się jak należy nowym Spacerowiczom za co bardzo przepraszam Agę Piratową i Państwa ,,Zielonego" Figo. Wasze Psiaki są cudniaste a Kessi wcale nie jest takim diabłem jak to można wnioskować z tego co o niej piszą (choć faktycznie ma tendencję do naśladowania nieodpowiednich berneńskich wzorców zachowań )
Na usprawiedliwienie swojej gburowatości mam tylko to, że wczoraj myślami byłam trochę gdzie indziej . Następnym razem obiecuję poprawę (ale Mufka i tak w kantarze będzie ).