a moze jakis spacerek???? ja proponuje polane lipkowska. swietne miejsce !!! jest las, ,,rzeczka'', polana, laki. miejsce na ognisko i do siatkowki. miejsce fajne, ale moge tez dojechac z moim owczarekiem tez gdzies indziej. chetnie was poznam, ale nie wiem czy bede mile widziana. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pozdrawiam, dominika.
Może zorganizujemy jakiś spacerek bo dawno nie było. Co poniektórzy mogliby odebrać kalendarze. Wstępny termin to niedziela 15.11. godz. 12. Czy ktoś jest chętny?
nie no, dwa rozne ???? bez sensu !!! mi najbardziej pasowala by lipkowska polana. jezdze codziennie tam choc mam ok godziny jazdy ale oplaca sie !!!!!! spotykam b miłych ludzi z psami z ktorymi moja suka moze sie pobawic !!! no i jeszcze uwielbia kapiele. co prawda w lato potoczek nie wystarczy, ale ochlodzic sie moze. pozdrawiam, dominika i aria. :))))))))))))
mi pasuje tylko 22.11 bo 6 dzieciaki musze zawiezc na impreze mikolajkowa... a pozniej spotkanko. ale jak wam nie pasuje 22 to trudno, moze zalapie sie na inny warszawski spacerek. mowi sie trudno. pozdrawiam, dominika z aria :)))
super by bylo ok 12 - moze wczesniej - do 16, cos takiego. bo juz coraz ciemniej sie robi. a moze jakies ognisko ??? bo skoro spotkanko to powinno byc jakies jedzenie.... ja dalej jestem za lipkowem - naprawde super miejsce !!! jakby ktos z dzieckiem przyszedl to niedaleko ma plac zabaw. trzeba by bylo tylko przejsc przez rzeczke, ale z tym moze byc problem. chociaz mozna jeszcze przejsc ulica. pozdrawiam, dominika i aria. :)))))