A Sara z Tajga sie nie obraza,milosci maja za kilka haha:)Pozdrawiamy cieplusio i do nastepnego :):)Tajga padła wczoraj, wstala dzis rano juz wypoczeta ale brzucha nie dała nawet jak zmeczona byla hihih:)

Moderator: DolceVita
MartaR napisał(a):Eeeee noHalinko te koligacje rodzinne to rozległe i nieco zawiłe dla mnie ale już mi coraz jaśniej w tym temacie... jeszcze z pół roku i będę znała całe drzewo genealogiczne
Pozdrawiamy
MartaD napisał(a):Bąbelki prosiły zapytać ciocię Krzysię kiedy organizuje następne spotkanieBo tak np. 20, 21 października to już kilka bąbelków mogłoby dołączyć
Rysia napisał(a):MartaD napisał(a):Bąbelki prosiły zapytać ciocię Krzysię kiedy organizuje następne spotkanieBo tak np. 20, 21 października to już kilka bąbelków mogłoby dołączyć
Czyli kilka bąbelków zostaje u Ciebie![]()
![]()
to ja jednego porwę
![]()
A tak na poważnie planowaliśmy spotkać się zimą na kuligu, przynajmniej nie byłoby wymówek cieczowych, ewentualnie chorobowe![]()
Ale kochane bąbelki zgłaszają gotowość na spotkanie to ciotka musi coś wymyśleć![]()
Mam taką propozycję- jak pogoda by dopisywała to możemy się spotkać w Puszczy Bukowej za prochownią- jak na przywitaniu wiosny![]()
Więc pytam- będą jacyś chętni
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości