Moderator: DolceVita
daria napisał(a):Czekam na propozycje terminu,tak aby pasowało,może pierwszy lub drugi weekend majowy
1i 2 maja lub 8 i 9 maja,czekam na inne propozycje,przemyślcie jaki termin Wam odpowiada
Marszal napisał(a):Ja myślę, że 8,9 maja to nawet lepsza data z uwagi na korki. Jak życie pokazuje, długi weekend maja to zawsze tragedia na drogach wylotowych z miasta, oraz baaardzo duże obłożenie w ośrodkach. A myslę, że w naszej sytuacji, to im mniej obcych (bezpsowych) wczasowiczów w ośrodku, tym lepiej
Barb napisał(a):Marszal napisał(a):Ja myślę, że 8,9 maja to nawet lepsza data z uwagi na korki. Jak życie pokazuje, długi weekend maja to zawsze tragedia na drogach wylotowych z miasta, oraz baaardzo duże obłożenie w ośrodkach. A myslę, że w naszej sytuacji, to im mniej obcych (bezpsowych) wczasowiczów w ośrodku, tym lepiej
Aniu masz rację.
Jeśli wszystko dobrze się ułozy to my także jesteśmy chętni 2+psik
Roma napisał(a):Prośba ,do forumowiczów Może ktoś zna jakieś ośrodki w okolicy Łodzi,byłoby z czego wybierać.Daria sprawdź w miejscowości Łask k Łodzi Wiem, że było tam kiedyś kilka fajnych ośrodków w lesie.W pierwsze 3 dni maja byłoby fajnie
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości