żeby nie robic balaganu w naszych galeriach i zeby wszystkie fotki były razem zakładam nowy temacik. Dzisiaj byliśmy na spacerku w Olzie relacja i fotki za momencik jak tylko to wszystko ogarne
czipsy przyszły Bruno(?) aż oniemiał, bo kumpel mu sie sklonował Fiona przyszła coś przekąsić a z tyłu przód Abi i dupa Barnaby, niezły miks i zagadka kto jest kto?? wodopój
Taa Branaba i Fiona szaleją a Abi sie przygląda gdzie sa nasze psiaki?? Abi sie przypatruje jak Barnaba wpycha do wody Fiona To sie nazywa podryw
Ratownik Barnaba czuwa nad uczacymi sie pływac dziewczynami
nie będe im przeszkadzać Spadam.... Fiona ucieka przed Barnabą
Fiona postanowiła z brzegu obserwowac "topiącą się" Aisie
Moze bys mi tak pomogła? Udało sie zyje Idziecie już?? Barnaba z Fiona sie gdzies szlajaja po krzaszorach wy zagadane nie no co za świat.... zadowolona minka mojego psiura too miało byc zdjecie grupowe Latająca Fiona
Pociag A tutaj skupianie uwagi psa..... najlepszy sposób pomocny w szkoleniu, przynajmniej na Abi działa Abi kłóci sie bo nie dostała nagrody A o tym ze spacerek udany świadczą uśmiechnięte buźki naszych maleństw
Fiona
Abi
a kto był najbardziej zadowolony?.... oczywiście Barnaba
To ja sie dołącze ze zdjęciami
zakochani od pierwszego wejrzenia Barnaba i Abi powtórka wodopoju i nowość: bern z 7 łapami, 2 ogonami i bez głowy, czyli berny x 3
Barnaba zmienia dziewczyny jak rękawiczki i teraz zaleca sie do Fiony
Abi oczywiście nie zmieniła pozycji, bo po co lepiej postać ale jednak biegała aportujący Bąbel
i Fionka przymusowo wepchnięta do wody kolejka do kąpieli Fiona i Barnaba czipsy Abusia, a w tle casanova Fiona
Bąbel szepce Fionie do uszka miłe słówka ...
... ale ona nie chce słuchać jeszcze trochę ruchu
Abi z patykiem i znów kochankowie czarne trio i trójkąt bermudzki A Barnaba znów z Fioną jak widać ona ma go dość Abi
idą berny gęsiego ...(widać kto prowadzi zdjęcia grupowe
pupil Ani ... ... a tym samym potencjalny obiad dla Abi
Zdjęcia super dziewczyny!!! Tylko niech właściciel tego pola z kapustą i pszenicą wystawi wam rachunek za straty poniesione w wyniku przejścia burzy berneńczykowej , to pewnie zmienicie trasę spacerów
Ha, to ty nie wiesz , że bernusie sie w kapuście znajduje????? A pszenica jest OBOK bernów a one na fotce nikną wśród traw łąkowych Kto hasał po "chlebie" niech sie sam przyzna,
Rewelacyjne fotki!! Spacerek na pewno był bardzo udany! Psiaki śliczne! Barnaba to ma dobrze - spacery w takim doborowym towarzystwie - dwie piękne panny i on!!
witajcie gdzie w wodziu sa takie fajne miejsca na spacery ja jestem z rydułtów i mój Bosferek nie ma kompanów do zabawy widze na zdjęcach jakies jezioro a Bosek kocha kompieli pozdrawiam
Hej dziewczynki, kołuje się spacerek, z całkiem odnowionym Barbelastym dn. 18.11. w czyżowickim lesie. Wstępnie zapowiada się tłumnie, o ile przybędziecie . Pan od Luny zaproszony. I cooooo???????
Dobra dość dywagacji - szczegóły - spotkanie o 11.30, punkt zborny na parkingu w połowie lasu między Czyżowicami a Rogowem (lewa strona jak jechać od Wodzisławia). Oczywiście 18 listopada jak nie bedzie rzucać żabami z nieba. Szczegóły pogodowe - w przeddzień.