Moderator: Aga-2
Kamil napisał(a):Jak dla mnie mało zdecydowana, miała dużo wątpliwości z wyborami, sześć bernardynów sędziowała chyba z pół godziny
a czy to bardziej nie swiadczy o dokladnosci sedziny
pozdr
Vanilla Sky napisał(a):a czy to bardziej nie swiadczy o dokladnosci sedziny
pozdr
Akurat w tym przypadku raczej nie..![]()
Byłam świadkiem oceniania przez tą Panią... nie spodobało mi sięPani sprawiała wrażenie nieobeznanej, a wybory tej Pani czasami zadziwiały... nie przepadam za tym, jak sędzina daje same najwyższe noty... (tak było w tym przypadku).. to tak ogółem.
kreska napisał(a):Kamil napisał(a):Jak dla mnie mało zdecydowana, miała dużo wątpliwości z wyborami, sześć bernardynów sędziowała chyba z pół godziny
a czy to bardziej nie swiadczy o dokladnosci sedziny![]()
pozdr
Vanilka, konkrety? "sprawiala wrazenie" i to ze Ci sie jej wybory nie podobaly nie swiadcza o jakosci sedzipostarajmy sie wydawac opinie na temat konkretnych "za" i "przeciw" a nie tylko na podstawie "nie podobala mi sie" i "ja wybralabym inny typ"
pozdr
Taki mały teatrzyk
Boyowa napisał(a):Posty na temat inochodu zostały wydzielone -> http://szwajcary.com/viewtopic.php?f=96&t=8402 (chociaż nie wiedziałam w którym dziale to umieścić..?)
Natomiast teraz zastanawiam się jeszcze co zrobić z niektórymi powyższymi postami niedotyczącymi sędziowania Pani Fiszdon
dorciaj napisał(a):Kasiu - ja bym dała jako nowy wątek w "sprawy dot. forum"- Np. pt. Prawa młodzieży na forum
![]()
Przepraszam za off
Na przyszłość dla zainteresowanych: sędzina z bardzo dobrym podejściem do psów i wystawiających. Rzeczowo ocenia, zauważa to co dobre i umie wyłuskać nad czym trzeba popracować, stara się także udzielić rzeczowych wskazówek nad czym należy (i w jaki sposób spróbować...) popracować, czym zaskarbiła sobie moją sympatię. Warto do niej pojechać chociażby po to by dostać rzetelną ocenę psa.
anulka776 napisał(a):Bardzo jestem ciekawa jak w niedzielę Pani Katarzyna oceni nas na naszej pierwszej wystawie w Gdyni :) Oby była łaskawa dla mojego futrzaka :)
Powrót do Sędziowie kynologiczni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości