Moderator: Aga-2
Mocca napisał(a):Ja mam mieszane uczucia, na moją sunię w klasie baby tak ruszyła, że mała była przerażona, aż wsteczny uruchomił się błyskawicznie, nie pozwoliła się zupełnie dotknąć przez sędzinę, była ubrana bardzo dziwnie w czapce z dużym daszkiem, moja sunia była nią przerażona![]()
![]()
Mocca napisał(a):Ja mam mieszane uczucia, na moją sunię w klasie baby tak ruszyła, że mała była przerażona, aż wsteczny uruchomił się błyskawicznie, nie pozwoliła się zupełnie dotknąć przez sędzinę, była ubrana bardzo dziwnie w czapce z dużym daszkiem, moja sunia była nią przerażona![]()
![]()
kreska napisał(a):Mocca napisał(a):Ja mam mieszane uczucia, na moją sunię w klasie baby tak ruszyła, że mała była przerażona, aż wsteczny uruchomił się błyskawicznie, nie pozwoliła się zupełnie dotknąć przez sędzinę, była ubrana bardzo dziwnie w czapce z dużym daszkiem, moja sunia była nią przerażona![]()
![]()
Mocca lepiej sie wstrzymaj z wystawami i pogadaj ze szkoleniowcem , bo mozesz malej na trwale ukierunkowac psychike na "NIE'![]()
pozdr
Powrót do Sędziowie kynologiczni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości