4mala napisał(a):Aga-2 w takim razie podpowiedz mi jeszcze jedną rzecz, czy jest różnica która "micha" to gotowane? Chodzi mi czy rano, czy wieczorem? Faktycznie jak dostawał tylko jedna miche groszków to ją zjadał, a że ryż i mięcho bardziej mu smakuja to nie mam wątpliwości
.
Zastanawia mnie tylko to czy takie "uleganie" nie skończy się tym że bedzie jadł z czasem tylko gotowane, a wiadomo że są sytuacje kiedy poręczniej jest karmic suchym (np. letnie wyjazdy)?
daria napisał(a):Makaron z podsmażoną kiełbasą i tymże tłuszczem,pieczone mięsko,mleczko z parówkami to jego menutak go przyzwyczaili poprzedni właściciele
![]()
daria napisał(a):Ja daję właśnie suchą na przemian z gotowanymdo tego suplementy witaminowe
No z Bazylkiem to cięzka sprawa,on bardzo schudł(ach gdybym ja tak mogła)w krótkim czasie i teraz próbujemy go podtuczyć,ja im mówię że muszą wziąć drugiego berna bo jak tylko przychodza do mnie to suche z miski Birmy znika w kilka sekund,więc jak wiem że przyjdą to zapełniam michę dla księciunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość