Karma Pronature

Karma Pronature

Postprzez Vigo » 2010-03-31, 07:59

Czy ktoś z Was korzystał z karmy Pronature Puppy Growth Large Breed. Vigo chyba przechodzi etap próbowania różnych karm. Zaliczyliśmy już RC - na tym był od początku jakiś miesiąc temu znudził mu się, potem Arion, Brit, Purina i teraz kupiłam właśnie Pronatura dla szczeniąt a może powinnam już kupić dla psów dorosłych - Vigo ma już prawie 12 miesięcy. Co myślicie o tej karmie. Z innym jedzeniem nie ma problemu dostaje jeden posiłek gotowany, który znika zanim go powącha, chlebek z pasztecikiem też i serek również. W zęby kłuje go tylko suche.
Vigo

Ostrzeżeń: 0
psy: Vigo i Sanga

Re: Karma Pronature

Postprzez Drixon » 2010-04-02, 17:13

wg składu:
Mączka z mięsa kurczaka ( min. 24% ), mielona żółta kukurydza, ryż warzelniczy, kukurydziana mączka glutenowa, tłuszcz z kurczaka konserwowany naturalnie, z domieszką witaminy E, mielona pszenica pełnoziarnista, miazga buraczana, wytłok z pomidorów suszonych na słońcu, siemię lniane pełnoziarniste
to strasznie dużo wypełniaczy - lepiej poszukać czegoś lepszego w tej cenie ;-)
Drixon

Postprzez Ekri » 2010-04-02, 18:18

Dość dużo dobrego słyszałam o Eukanubie, ale sama nigdy nie stosowałam :-) moja je RCi jak narazie nie marudzi
Ekri

psy: Ekri

Postprzez Vigo » 2010-04-06, 15:23

Vigo też był na RC ale nagle przestał go jeść, po Eukanubie miał rozwolnienie, Arionem pluje - pierwszy raz widziałam jak psies może wybierać karmę i nią pluć na odległość (była zmieszana ze smaczkiem aby go zachęcić do jedzenia). Jeszcze w miarę wchodził mu Brit - jeszcze raz muszę spróbować.
Vigo

psy: Vigo i Sanga

Postprzez Boyowa » 2010-04-06, 15:25

Vigo napisał(a):pierwszy raz widziałam jak psies może wybierać karmę i nią pluć na odległość (była zmieszana ze smaczkiem aby go zachęcić do jedzenia)

Skąd ja to znam... :roll: :lol:
Boyowa

psy: Beastie Boy Majowy Skarbiec

Powrót do Karmy suche