AniRysTeam napisał(a):Wykluczamy tez trujące dla psa: czekolade, rodzynki, winogrona, cebulę i czosnek.
Drixon napisał(a):u mnie barf się przejadł po prostu (jak i wszystko)
annasm napisał(a):Dorosłemu 2-3% masy ciała dziennie.
...., no i oczywiście bardzo dużo ważnych informacji na stronie Barbapappy...
EwaM napisał(a):Ja surowej wieprzowiny nie daję,bo słyszałam,że może być zarażona wirusem van Aujeszky'ego (nie bada się mięsa w kierunku tej choroby, ponieważ ludzie na to nie chorują). Choroba zwana jest też wścieklizną rzekomą.
Barbapapa napisał(a):EwaM napisał(a):Ja surowej wieprzowiny nie daję,bo słyszałam,że może być zarażona wirusem van Aujeszky'ego (nie bada się mięsa w kierunku tej choroby, ponieważ ludzie na to nie chorują). Choroba zwana jest też wścieklizną rzekomą.
Była dyskusja na naszym forum o tym. Z tego co pamiętam to choroby tej niezdiagnozowano od kilkudziesięciu lat. Dlatego daję chłopakom nóżki, ogonki i skórę.
Barbapapa napisał(a):EwaM napisał(a):Ja surowej wieprzowiny nie daję,bo słyszałam,że może być zarażona wirusem van Aujeszky'ego (nie bada się mięsa w kierunku tej choroby, ponieważ ludzie na to nie chorują). Choroba zwana jest też wścieklizną rzekomą.
Z tego co pamiętam to choroby tej niezdiagnozowano od kilkudziesięciu lat.
Barbapapa napisał(a):annasm napisał(a):...., no i oczywiście bardzo dużo ważnych informacji na stronie Barbapappy...
DziękiWreszcie mam jakiś odzew że komus się przydało!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość