monika11444 napisał(a):Ponawiam pytanie, moja sunia uwielbia takie suszone gryzaczki, do tego stopnia że ostatnio jak zobaczyła że wyciągam z szafki takiego to się posiusiała na dywan, co jej się nie zdarzyło nigdy, gdyż szybko nauczyła się załatwiać poza domem:) A ja nie wiem, czy to można tak często podawać, np codziennie? Pytałam 3 weterynarzy i każdy twierdzi co innego..
Aga-2 napisał(a):Te "naturalne" gryzaki, zanim trafią do sklepu, to muszą zostać odpowiednio przetworzone. Jeśli ktoś myśli, że są tylko suszone lub wędzone, to się grubo myli![]()
Dlatego zalecam zachowanie rozsądku i umiaru w podawaniu tych przekąsekJa wiem, że nasze psy to lubią, ale podobnie nasze dzieci lubią chipsy
monika11444 napisał(a):Dziękuję za rady:) Ja te gryzaki zamiawiałam w sklepie internetowym e-pies, na stronie mają napisane że te gryzaki są naturalne suszone, bez polepszaczy itd.. Ella a te plecionki-warkocze to gdzie można kupić? Nie słyszałam wcześniej o czymś takim, pytałam dziś w naszym sklepie zoo ale nie pani powiedziała że nie wie o czym mówię chyba że to ma też inną nazwę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości