Royal Canin Educ podobno nie ma ich w żadnym zoologu!! Jeszcze jutro pójdę do jednego w którym w Kielcach nie byłam. Macie może coś na zastępstwo Educów? Coś w miarę suchego i nie bardzo brudzącego ząbki (twardego).
Buziaki! Pozdrawiam

kreska napisał(a):1kg żoładkow wymieszanych z ziolami (majeranek, ziola prowansalskie...+ zabek czosnku) do piekarnika na 190 stopni 40 min, drugiego dnia na 30 min w 150 stopniach i masz smaczki jakimi żaden pies się nie oprze
pozdr
Cefreud napisał(a):kreska napisał(a):1kg żoładkow wymieszanych z ziolami (majeranek, ziola prowansalskie...+ zabek czosnku) do piekarnika na 190 stopni 40 min, drugiego dnia na 30 min w 150 stopniach i masz smaczki jakimi żaden pies się nie oprze
pozdr
Kreska, same te żołądki? Żadnej "mąki" czy innego zlepiacza?
Anirysova napisał(a):A już po wysuszeniu, np. te na fotce, to jakiej są wielkości?
miesiąc???? ja się pytam jakim cudem tak długo się ostały?kreska napisał(a): Tak wyglądają mniej więcej po miesiącu leżenia w saszetce na smaczki![]()
kreska napisał(a):Anirysova napisał(a):A już po wysuszeniu, np. te na fotce, to jakiej są wielkości?
jako smaczki treningowe lub wystawowe sa za duzeich wielkosc zalezy od tego jakiej byly wielkosci na swiezo i jak mocno je suszymy
tych ze zdjecia juz nie mam mozliwosci zmierzyc bo zostaly dzis pozarte
ale swierzynki maja ok. 1cm szerokosci i 3 cm dlugosci
![]()
pozdr
miesiąc???? ja się pytam jakim cudem tak długo się ostały?mój niejadek właśnie pilnuje piekarnika a od soboty już mu drugą partię robię, jedyny minus tych smaczków to zaśliniona podłoga w momencie jak tylko otwieram pudełko z nimi
Dzięki, ale trochę za duże na szkolenie i pewnie bardziej kaloryczne![]()
kreska napisał(a):1kg żoładkow wymieszanych z ziolami (majeranek, ziola prowansalskie...+ zabek czosnku) do piekarnika na 190 stopni 40 min, drugiego dnia na 30 min w 150 stopniach i masz smaczki jakimi żaden pies się nie oprze
pozdr
.Piękny zapach rozszedł sie po całym domu. Collin wymusił już kilka a i ja zjadłam 2 na ciepło
Czy te żołądki najpierw gotujemy? Czy takie surowe do piekarnika?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość