Choć wiem że prawie wszyscy macie do mnie bardzo daleko to może ktoś skusiłby się na odbiór na miejscu Augustów to piękny zakątek
umala napisał(a):Choć wiem że prawie wszyscy macie do mnie bardzo daleko to może ktoś skusiłby się na odbiór na miejscu Augustów to piękny zakątek![]()
Można też będzie odebrać na wystawie 27-28.08 Białystok międzynarodowa - CACIB jeżeli ktokolwiek się wybiera na nasz koniec świata
kreska napisał(a):
Specjalnie zglosze Fibi na wystawe, choc nie mialam takiego zamiaru i moze przy okazji nawiedze Kasie![]()
pozdr
KasiaT napisał(a):kreska napisał(a):
Specjalnie zglosze Fibi na wystawe, choc nie mialam takiego zamiaru i moze przy okazji nawiedze Kasie![]()
pozdr
Jeżżżżżuuuuu Anko Zapraszam serdecznie i trzymam za słowo-bardzo,ale to bardzo się cieszę i już zacznę ustalać menu na obiadek![]()
![]()
![]()
Oczywiście Ulcia Zenkowa i Anka Vectorowa Wy też musicie wtedy być -normalnie już nie mogę się doczekać berneńskiego nalotu-może kogoś jeszcze uda się poznać na tej wystawie "na końcu berneńskiego świata"-przepraszam za wypociny nie na temat,ale nie mogłam się oprzeć
![]()
![]()
![]()
A teraz Ula ja chcę 3 kg oleju i 2 kg rybki-odbiór z Twoich rąk własnych-już nie mogę się doczekać
Powrót do Suplementy, witaminy i odżywki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość