Jak będę znała datę wyjazdu po towarek to każdemu z osobna na PW wyślę konkretną kwotę, nr konta i poproszę o adresik z telefonem. Na pewno o nikim nie zapomnę.
Poczekajcie jeszcze troszkę bo u nas to taki koniec świata i biegun zimna więc czekamy na lepsze warunki. Dobrze że chociaż jutro ciocia Ania- 4mala przyjeżdża z całą ferajną to będzie wesoło.
Pojechać to jeszcze nie taki wielki problem choć potrzebny wolny dzień w pracy ale potem to wszystko poważyć, po przelewać i popakować to dopiero zabawa. W domu tego robić nie będę bo nie wywietrzę do lata. Ostatnim razem jak wieźliśmy to śmierdzielstwo to musieliśmy jechać z uchylonymi szybami bo niedobrze mi się robiło. W aucie zapach zniknął dopiero po wypraniu tapicerki co akurat było plusem bo już jej się należało pranko od dawna.
Im więcej osób dogada się co do wspólnej paczki tym lepiej dla mnie bo mniej roboty a i dla was wyjdzie taniej jak podzielicie się kosztami przesyłki.Argo zapisałam na olej a co do rybki to tworzę listę rezerwową i zapisuję