Pewna część nieba nazywana jest Tęczowym Mostem. Kiedy odchodzi Twój pies czy zwierzę, które było szczególnie ci bliskie, udaje się za tenże Tęczowy Most. Ty, zostając po tej stronie powinieneś mieć nadzieję, że jeszcze się spotkacie. Ten wątek jest dla tych naszych przyjaciół co tam już czekają.
Odys, jesteś niesamowidzie dzielny... co tu zaglądam to ryczę.... Trzymaj się kochany psiaku, nie daj się! Wysyłamy w waszą stronę moc miłości i podtrzymania na duchu!!!
Odysku, gdyby każdy żył tak silną miłością jak Ty świat byłby inny - pełen szczęścia Pokazujesz nam wszystkim co to jest prawdziwa miłość, że można bardzo wiele przezwyciężyć. Przesyłamy wiele miłości dla Ciebie, żeby Ci nie zabrakło jakby co A dla Twoich Państwa wiele siły i wiary !
Odyskowi znacznie sie pogorszyło . Przestał jeść cokolwiek ,jak pił wodę to zwaracał. Zaczoł słabnąć ,przestał biegać ,wlaściwie to tylko wychodził na siusiu powłucząc nogami Po konsultacji z weterynarzem zdecydowaliśmy pomóc mu przejśc na tamtą stronę . ODYS odszedł w spokoju w śnie leżąc na moich kolanach . Został pochowany na psim cmentarzu z Koniku Polskim - będze tam miał swój grób - tyle mogłam dla niego zrobić z szacunku dla jego istnienia i niewarygodnego wręcz uwielbienia dla nas . Wszystkim dziekuje za wsparcie ,fluidy wszystkie posty ,smsy i telefony . Dziekuje też w imieniu Twardziela, jest już spokojny bez bólu i cierpienia
Zuzka, pozwole sobie w imieniu wszystkich forumowiczów podziękowac Ci za troskliwa opiekę nad Odyskiem. Gdyby nie Ty, nie wiadomo jaki żywot zgotowałby mu los, a wielu z nas wie że kiedyś nie przedstawiał się on świetliście. Dałaś mu wspaniały kochający dom, o jakim nawet nie smiał marzyc. Wiem ze te słowa nie ukoja bólu po stracie Odyska, ale może odrobine pozwolą sie z nią oswoic.
Zuzka, bardzo, bardzo , bardzo Ci dziekuję. dla Odyska Twardziela [*]
Niby się tego wszyscy spodziewali już od jakiegoś czasu, a jednak na tą wieść baaardzo mi się smutno zrobiło i łza mi się w oku zakręciła... Zuza, na pewno Tobie też jest przykro, ale przecież nic więcej nie mogłaś dla niego zrobić. Zawsze to smutne jak odchodzą Dla Odysa [*}[*][*]
Ostatnio edytowano 2009-01-16, 18:02 przez Aga-2, łącznie edytowano 1 raz