Moderator: Halina
nina napisał(a):Bajabajag... współczuje.Wiem jak to jest bo pożegnałam już dwa psy.
Chciałabym zapytać o pochówek.Czy nie musieliście oddać ciała do utylizacji? Nie wolno (prócz cmentarza dla psow)zakopywać zwierzat w ogrodzie.Takie są podobno przepisy.Nie chciałabym wyjśc na jakąś madralińską, ale tak podawała telewizja.
nina napisał(a):Bajabajag... współczuje.Wiem jak to jest bo pożegnałam już dwa psy.
Chciałabym zapytać o pochówek.Czy nie musieliście oddać ciała do utylizacji? Nie wolno (prócz cmentarza dla psow)zakopywać zwierzat w ogrodzie.Takie są podobno przepisy.Nie chciałabym wyjśc na jakąś madralińską, ale tak podawała telewizja.
Ania Gd napisał(a):(*) (*) (*)
dla Betona
Nina - w naszym kraju wielu innych rzeczy też nie wolno robić - i co ????
Psów nie wolno bić - i co ?????
Psów nie wolno głodzić - i co ?????
Psom nie wolno podrzynać gardła - i co ?????
Psów nie wolno obdzierać ze skóry - i co ?????
..... i nic
są "ważniejsze" problemy;
Roxanka napisał(a):Ania Gd napisał(a):Tak Aniu, masz rację, ale tylko do momentu kiedy jakiś "życzliwy" sąsiad nie będzie miał ochoty poprawić sobie samopoczucia naszym kosztem. Nasze psiaki też leżą na działce, ale sąsiedzi wokół mili. Natomiast sąsiadka mojej koleżanki miała w tym roku olbrzymie kłopoty i karę zapłaciła.
Niestety była skłócona ze swoją sąsiadką, a ta podejrzała pochówek psiaka.
Barb napisał(a):Dla Betonka [*]
Biegaj radośnie po niebiańskich łakach za tęczowym mostem.
Dożył pięknego wieku, 13 lat... Nasz Hammerek tylko 18 miesięcy :( Wciąż chce nam się płakać, ale teraz mamy nowy skarb, który zapełnia nam dom i czas. Żaden pies nie zastąpi tego, który odszedł. Żaden pies nie jest taki sam, każdy jest wyjątkowy i wspaniały.
Życzę Wam nowego przyjaciela, stróża i towarzysza nawspanialszych przygód.
Bajabajag napisał(a):Myślę jednak, że to już nie mógłby być berneńczyk, bo przecież zawsze byłby porównywany z Betonem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości