Wreszcie, wreszcie po dwutygodniowym urlopie na drugim koncu Polski dotarlam do domu....
I chcialabym bardzo serdecznie pogratulowac wszystkim wystawiaczom forumowym i pozaforumowym, ktorzy wzieli udzial w klubowce, a takze pozdrowic wszystkie Foremki poznane i spotkane na wystawie, w szczegolnosci Agate Agaress i jej sliczna Ceri, ktorym bardzo dziekujemy za uzyczenie namiotu, gdyz bez nich wystawialibysmy zmokla kure a nie psa, oraz Kasie Sagankowa, ktora mnie skutecznie i pracowicie odstresowywala!
Serdecznie pozdrawiam tez Kasie Nugatowa, Grazynke Pokerowa, Natke od Sziszy i Jujke, ze spotkania z ktorymi bardzo sie ciesze!
Troszke wrazen (nieco odgrzewanych)
Jestem ogolnie zadowolona z wystawy. Organizacja byla Ok, ringi spore, miejsca duzo, pogoda poza gestia organizatorow.
Cortez zdobyl srebro i ocene doskonala w kl. otwartej, wiec pekam z dumy nad jego osiagnieciami oraz nad kondycja meza, ktory musial sie z nim zmagac, bo jak zwykle psiur nie byl zbyt przyjaznie nastawiony do konkurencji.
Nota bene, jak wyjezdzalismy z Warszawy, to malzonek ledwo mogl obslugiwac sprzeglo noga, ktora to noga bolala go od wciskania sie w murawe stadionu, zeby powstrzymac naszego pyskacza przed wymiana zdan z kazdym psem na wystawie.
Ocena, moim zdaniem, byla bardzo szczegolowa, co mnie cieszy, choc nie cieszy mnie opor mojego psa przed mierzeniem, no i w koncu nie wiem na czym stanelo i czy pies dal sie zmierzyc czy nie, bo maz umeczony wystawianiem psa przez godzine i schodzeniem co chwila z ringu z powodu oberwania chmury chyba juz mial metlik w glowie, a ja podczas oceny trzymam sie z dala od ringu...
W karcie nie mam nic nt. wzrostu.
Puchary i rozety sa bardzo ladne, dlugo beda cieszyc oko jako piekna pamiatka.
Niestety, z powodu pogody i zmeczenia oraz... dziadkow pozostawionych na pastwe naszego dziecka

musielismy sie szybko ewakuowac do domu, bardzo zaluje, ze nie moglam zobaczyc porownania i wystawianych suczek
Jeszcze raz skladam wszystkim gratulacje, a Kasi Nugatkowej specjalne, serdeczne gratulacje i ciesze sie, ze Nugat zrobil wielki come back
Zdjec mam kilka, wstawie w wolnej chwili.