Tak, nasza Asta "wzięła" złoto w klasie otwartej i wywalczyła tytuł NDSwR. Bardzo się z tego cieszymy.
Pani Rogowska wczoraj szczodrze szafowała ocenami doskonałymi. Pamiętam ją poprzednio z Katowic w zeszłym roku, kiedy to nie była aż taka łaskawa. Psy chyba trochę się jej boją, może to z racji jej profesji, bo podobno jest wetem
Muszę trochę ponarzekać na organizację wystawy, a właściwie sprawy administracyjne, bo niestety zabrakło katalogów, co wydaje mi się prawdziwym skandalem! Wprawdzie potem zaproponowano, żeby zgłaszać w sekretariacie i że niby doślą katalog pocztą, ale co komu po katalogu po wystawie. Generalnie nie wiedziałam kto jest kto i trochę mnie to denerwowało. Jednynie dzięki temu Forum mogę się dowiedzieć, kto zajął jaką lokatę. Ocen też nie wywieszano na tablicy! Nawet nie było znaków z numerami lokat ani tytułów. Pani sędzia mówiła tylko do wystawiających kto zajął jaką lokatę! Dla "oglądaczy" właściwie nic nie było wiadome. Trochę to było dziwne, bo tak jakby ta wystawa była "niejawna". Przynajmniej w odniesieniu do bernów. Może inne ringi były lepiej obsługiwane.