Anonymous napisał(a):A nawet jesli ktos faktycznie bardziej kibicowalby Nelly niz OTI to chyba oczywistym jest, ze to dlatego, ze to pies forumowiczow.
No właśnie o to chodzi, o tę stronniczość i jeszcze coś
nie zgodze sie, bo np. pani Teresy z DD nie ma na forum, a ludzie kibicuja jej psom (to ta rzekoma stronniczosc), Certo z DD nie ma na forum, a wielokrotnie slyszalam na jego temat pochwaly, Bernenskiego Rancha nie ma na forum, a jednak ludzie sie ciesza z jego sukcesow... Jestes jednak chyba nawrazliwy/a.... I nadinterpretujesz sobie pewne fakty...Anonymous napisał(a):Oti to bardzo ladna suczka.... Choc juz nie wszystkie berny z drugiego skojarzenia tej pary sa takie ladne
to nie na temat, bo nie chodzi w tym temacie o to jakie wyszły psy z kolejnego skojarzenia tej pary (jak byś nie zauważyła to mowa miała być o wystawie, a nie miotach), bo ta sugestia jest jakoby porównaniem , że po skojarzeniu rodziców Neli wszystkie szczenięta są super hiper, tyle tylko, ze to nie było porównanie miotów suk, a tylko i wyłącznie porównanie Chempionów, więc trzymaj się tematu, narka.
Ja uwazam, ze jak najbardziej w temacie: Oti to bardzo ladna suczka.... , bo ktos kwestionowal wczesniej, czy forumowicze potrafia powiedziec cos w ten desen...

Nadal Brombkowa - tymczasem ja nie wiem, czy pisze z Anonimem czy faktycznie z innym Gościem
(agata - mozna ich ponumerowac??)