Moderator: Aga-2
Kasia napisał(a):Jujka - owe widma (np ja) na forum Wam tak przeszkadzają? a przepraszam w czym? - każdy mój post jest podpisany, nie jestem osoba anonimową, biore odpowiedzialność za swoje słowa i opinie - w czym Wam to przeszkadza, ze nie widać, ze jestem na forum?
Kasia napisał(a):Po drugie Jujka - Ania została tak samo w wątku o etyce skrytykowana jak Bober, moze delikatniej ale i ona nie uzyła nigdzie w swoich wypowiedziach słowa typu "przydupasy" wiec i reakcje były delikatniejsze - tylko jedna osoba poparła Anię, po to aby na końcu ją równiez skrytykowac - naprawde tego nie widzisz?
Kasia napisał(a):Po trzecie mozecie wyjaśnić o co Wam chodzi z tymi przydupasami i dupkami na forum - to akurat określenie któregoś z anonimów.
Kasia napisał(a):Jesli Wam jest tak tu źle tak niedobrze to po co to forum czytacie?
Kasia napisał(a):Bober pojawia sie tylko tam gdzie moze zrobić zadyme - posledź Jujka jego wypowedzi z tego forum - gdzie chociaz raz napisał coś pozytywnego co tworzyłoby forum i jego jakość?
Kasia napisał(a):czy miał na tyle szacunku aby przedstawić sie innym użytkownikom forum, czy uznał ze jest dla nas wszystkich za dobry? to jest szacunek dla innych którego Robert nie ma, wiec nie powienien go wymagać od innych.
Kasia napisał(a):A moze te osoby które maja cos więcej do powiedzenia nie robią tego bo boją sie kiedy im ktoś z Was, czy podobnych anonimów czy chwilowo pojawiających sie gosci "dowali"?
Kasia napisał(a):Zeby było jasne - nie jestem za ciuciugluciu, wiele z dyskusji na forum mi sie poodba, inne mniej.Nie jestem za ciągłym głaskaniem sie i mówieniem jak jest fajnie.
Ale wyzywanie sie od przydupasów i dupków tworzących forum wskazuje tylko na pozim kogoś kto to powiedział.
Kasia napisał(a):I dziwie sie, ze pozostali forumowicze, których to okreslenie również dotyczyło nie mają odwagi sie postawić tylko czekają az kolejna awanturka przycichnie i "pojedziemy" dalej.
jujka napisał(a):Kasia napisał(a):Jujka - owe widma (np ja) na forum Wam tak przeszkadzają? a przepraszam w czym? - każdy mój post jest podpisany, nie jestem osoba anonimową, biore odpowiedzialność za swoje słowa i opinie - w czym Wam to przeszkadza, ze nie widać, ze jestem na forum?
Choćby w tym, że jest taka... krecia robota. Nie widać mnie, a jestem... Powiedz Kasiu, PO CO?Kasia napisał(a):Po drugie Jujka - Ania została tak samo w wątku o etyce skrytykowana jak Bober, moze delikatniej ale i ona nie uzyła nigdzie w swoich wypowiedziach słowa typu "przydupasy" wiec i reakcje były delikatniejsze - tylko jedna osoba poparła Anię, po to aby na końcu ją równiez skrytykowac - naprawde tego nie widzisz?
Odnosiłam się do epitetów Saganki, która ubliżała już bardzo personalnie. "Chamem jesteś i chamem pozostaniesz". Faktycznie, szczyt kultury, delikatności i ogłady. Oczywiscie... nikomu to nie przeszkadza, bo Bober i tak jest beeee...
Kasia napisał(a):Ale wyzywanie sie od przydupasów i dupków tworzących forum wskazuje tylko na pozim kogoś kto to powiedział.
I dziwie sie, ze pozostali forumowicze, których to okreslenie również dotyczyło nie mają odwagi sie postawić tylko czekają az kolejna awanturka przycichnie i "pojedziemy" dalej.
Agata napisał(a):Jujka ślepniesz wybiórczo? Zwróciłam uwagę (na formę) jako admin WSZYSTKIM!
Zerknij parę postów wyżej i pisz chociaż prawdę, jeżeli juz używasz takich argumentów.
Kasia napisał(a):Po to Jujka...bo tak lubię - musze sie z tego nawet tłumaczyć? jaki to ma wpływ na forum? nie podpisuje sie? nie wiadomo ze to ja pisze? - czepiasz sie.
Kasia napisał(a):Napisałam ze odpowiedzi dla Ani były delikatniejsze Jujka nie przekręcaj.
Ale o co Ci teraz chodzi?Kasia napisał(a):Jujka tak sie składa, ze Wasze wypowiedzi dotyczyły całego forum i ogółu forumowiczów.
Znowu wasze... a ja się nie poczuwam!Kasia napisał(a):Nie wiem nic o pomocy ze strony Bobera.a co Ty Jujka wiesz o pomocy której udzielają inni forumowicze?I co ma idzielanie przez Bobera pomocy do robienia zadymy na forum?
Fakt... nic nie wiem. Ale nie mówię, że X wchodzi na forum byle tylko narozrabiać jak pijany zając, jeśli nie znam X.Kasia napisał(a):Jujka zwroacam sie do Ciebie bo Ty pisałaś o Boberze, z nim samym nie chce rozmawiac - od razu wyjasniam - bo nie mam na to ochoty tak samo jak on na rozmowe ze mną
Ale z tym to naprawdę zwracaj się do Bobera...Kasia napisał(a):NAS - WAS tzn tych osób, które mają na tyle sielne osobowości , ze jedno zdanie będzie bardziej bolało niż 10 wypowiedzianych przez innych.
Ooo... mam silną osobowość... Dobre![]()
Kasiu, ja nie mam silnej osobowości. Po prostu nie jestem oportunistą.Kasia napisał(a):Jujka - juz raz taka rozmowa miała miejsce - dobrze wiesz o co chodzi.
Szczerze? Jak pragnę zdrowia, nie mam pojęcia...Kasia napisał(a):Zauwaz jakie WY macie problemy - ze (m.in)Kasi nie widać na forum, ze Ania przegięła w wątku o etyce - nota bene - skoro tak Ci to przeszkadzało - czemu tego nie napisałaś w tsmtymwątku tylko wyciągasz to akurat treaz?przeciez to innych forumowiczów posądzasz o dwulicowość?Kasia napisał(a):Bo to jest pewna prawidłowość cechująca każdą większą dyskusję...
Jujka - naprawde - ja osoboscie nie wymagam, zeby ktos miał takie opinie jak ja - moge godzinami rozmawiac z osobami, które myslą inaczej, mają inne zdanie.Ale to są osoby które chą rozmawiac a nie wyżyc sie na innych.
Mówisz, ze jestescie niepoprawni politycznie.
A jaka jest ta polityka? czy Agata albo któryś z moderatorów narzuca komuś styl dyskusji? a moze powinnyśmy zacząć ludźmi sterowac, zeby dyskusja była bardziej pikantna? np dupkowac sie co drugie słowo?
Moim zdaniem Agata jak najbardziej w jakiś sposób kształtuje formę tego forum... No nie da się tego ukryć. I proszę, nie każ mi usprawiedliwiać "dupków", bo nie jestem zwolennikiem ich używania i nigdy nie byłam. Pokaż mi, gdzie komukolwiek ubliżyłam???Kasia napisał(a):Jujka - bardziej obrazowo - jesli Twoja córka pójdzie do szkoły i ktoś jej powie - wiesz, nie podoba mi sie, ze dzis sie tak odezwałas do (np )Marysi będzie gorsze od tego jesli ktos jej powie to samo rzucając dupkami i przydupasami? i czy wtedy tą druga osobę tez obronisz mówiąc, ze taki ma styl?
Kasia napisał(a):Nie wiem nic o pomocy ze strony Bobera.a co Ty Jujka wiesz o pomocy której udzielają inni forumowicze?I co ma idzielanie przez Bobera pomocy do robienia zadymy na forum?
Ale nie mówię, że X wchodzi na forum byle tylko narozrabiać jak pijany zając, jeśli nie znam X.
Przypomnę Tobie, że BoBera usuwałaś z forum za pomocą tysięcy maili, które dostałaś ... od nie chamów... przecież... (przypomnij sobie),
a Martyna była narzędziem do walki: z niepokornymi..., z tymi co nie znali się na stylach biegania..., albo za mało wazeliniarstwa uprawiali...
Anonymous napisał(a): Postaram się napisać prostym, zrozumiałym językiem zgodnie z faktami, z szacunkiem i nie obrażać nikogo.
Wyjaśniam...
Pojęcie "Lady Mod" wprowadził na forum Ven i bez słowa (nawet jednego) sprzeciwu zostało ono usankcjonowane przez wszystkich forumowiczów na szwajcarskim forum. Pojęcie "przydupasy Lady Mod" wprowadził na szwajcarskie forum Dex i zostało ono usankcjonowane w podobny sposób przez wszystkich forumowiczów jak to poprzednie Vena..., ba... nawet Dex po wprowadzeniu tego tworu, został nazwany super kolegą...
W takim razie jak ja mogłem kogokolwiek urazić, używałem przecież... takiej Waszej... na wskroś asertywnej nomenklatury.
Anonymous napisał(a):Mimo wszystko, nadal nie można uznać, że BoBer kogokolwiek obraził pisząc "Lady Mod i przydupasy"....,
Anonymous napisał(a): Przypomnę Tobie, że BoBera usuwałaś z forum za pomocą tysięcy maili, które dostałaś ... od nie chamów... przecież... (przypomnij sobie),
Anonymous napisał(a): ale zaczekaj..., zaczekaj..., a czy tutaj czasami nie jest "trendy" piętnować tych co się skradają…
Anonymous napisał(a): ale... chcąc nie chcąc..., stałem się jednym z dobrodziejów tego forum...
Pieniądze były zbierane to na psy..., to na klub..., a co zostało wpłynęło na portal... i zapewne już wiesz, że tacy jak ja są zbyt off-owi dlatego portalu aby ich wymieniać gdziekolwiek...
Czasami warto popatrzeć na co poszły środki...
Anonymous napisał(a):
Ps.
Dla mnie dziwne jest..., jeśli ktoś tworzy forum, a potem nie potrafi na nie normalnie bez bojaźni wejść (zalogować się) nie ukrywać po zakamarkach, ale pewnie ta osoba lustra szuka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości