Aniu, my jedziemy we czwartek (wyjedziemy pewnie kolo 9). w Borównie zostajemy na cały weekend (domek mamy już zamówiony). gdybyś chciała jechać we czwartek to spokojnie na dwa samochody możemy jechać ale z tego co rozumiem szukasz kogoś kto pojedzie razem z Tobą Twoim autkiem? i nie na cały weekend?
Do dzisiaj mozna wysylac zgloszenia,a ja dalej nie wiem czy jechac czy tez nie. Okropne jest to,ze trzeba tak wczesnie wszystko planowac Ta wystawa jest w czwartek i piatek ? Domki mozna jeszcze rezerwowac? Do Lodzi jestesmy juz zapisane,ale nie wiem co z ta Bydgoszcza zrobic
Tu juz nie chodzi o transport, a o majowke co do ktorej ciagle nie mam sprecyzowanych planow i do konca pewna nie bede gdzie nas poniesie.
Coz,ryzyk fizyk. Zapisze sie,zaplace ,najwyzej przepadnie!
Wielka prosba do majowkowiczow!! Kto moglby zabrac malutka sunie Margolcie od Uli do Borowna w maju jadac na wystawe??? Bardzo prosimy o pomoc!! Sunia jedzie do domu stalego u Romy!!
Zgłoszenie Ervina doszło. W poniedziałek będziemy wysyłać potwierdzenia pocztą. W razie wątpliwości prosimy dzwonić na nasz nr 696-792-701 bez względu na porę dnia. Zgłoszenia przyjmujemy jeszcze do 24kwietnia i bardzo wszystkich zapraszamy!
My jedziemy z Krakowa tzn ja , córa i Blusia , wyjeżdżamy w srodę tak aby na wieczór dojechać . Jedziemy na 2 dni , powrót w piątek wieczorem . Takie plany :) A kto to jest Margolcia ?
Witam Znalazłem : http://www.proanimals.republika.pl/xszuka-margolka.htm . Boję się że sunie mogły by się nie dogadać w tak duzej podróży , generalnie Blusia ustępuje każdemu psu - woli odejść a w przeszczeni auta to troche trudno by było chyba że Margolcia będzie miała jakiegoś opiekuna na czas podróży , córka ma 9 lat i nie chciałbym aby brała na siebie ewentualne działania rozjemcze :) Andy i Blusia
Jako ze na stronie ZKwP Bydgoszczy zniknely wszystkie informacje co do oplat za wystawy i numeru konta,czy moglby ktos z Was napisac takie info? Chyba mozna zaplacic za obie wystawy na raz?
Blusia Margolka jest malutka i myślę, że na czas podróży mogła by być w klatce do przewozu zwierząt - to załatwia sprawę ewentualnych zaczepek ze strony panienek. Ula pewnie jakąś klatkę zorganizuje. To byłby wielki dobry uczynek gdybyś mogła ją z południa przywieść na kujawy.