Koja zachowywała się świetnie! naprawdę jakby to jej 15 wystawa była a nie pierwsza powiem szczerze byłam w szoku bo jak znam Koję ze spacerów to ona raczej z tych ruchliwych i nie do opanowania (tak jak moja wariatka) a tu normalnie szok! Szacunek dla Marka jeszcze raz!
Zresztą Sawcia też zupełnie na luzie do sprawy podeszła (tylko Ania chyba troszkę spięta była )
Ben -NPwR Adi - NSZwR DEMON-Zielony-najmlodszy uczestnik wystawy Bardzo milo bylo mi osbiscie poznac Asie i spotkac forumowiczow Wielkie gratulacje Dla BASMY NSwR BOB
i dla SAWY ZWML Dla Montiego-zloto w posredniej dla Tazine -zloto w posredniej Thrumana-zloto w mlodziezy I dla wszystkich psiokow i wystawiajacych Wyniki szczegolowe mam popisane w caly swiat wiec maga byc byki..............
Zdjec sporo ocena sedziego pozostawiala duzo do zyczenia............
nie dotykal psow ,ocenial na siedzaco,skupiony byl na pani "ringowej a nie na psach!!!!!!!!!!!! psy mialy biegac w zwolnionym tempie prawie chodzic
doskonale oceny uzyskaly (moge sie pomylic )tylko psy na 1 lokatach z wyjatkiem suczek w mlodziezy.......ale nie jestem pewna .przyznane zoatalo jedno CWC -Basmie
gdy poszlam zapytac czemu np.my nie mamy CWC skoro opis Super- Pan sedzia macie ,macie...... pytam sie gdzie bo karta oceny troche pomazana. o teraz to on juz nie moze napisac bo ocenia inne psy.......... To samo Monti -piekny opis doskonala ,Tinzane rowniez.......... paza tym wystawa dla nas super duzo zajomych (ZIELONE, SZUMIEJACE,MALENSTWA,ZUZA Aferka itd........
Ostatnio edytowano 2008-02-16, 18:20 przez meggy, łącznie edytowano 5 razy
No to ja sie dopisze .Straszniesie ciesze że spotkalam tylke miłych osób .Bylo super .
Co do oceny to opis Lappi ma taki że tylko sie uśmiechnełam . Jest to drugo sędzia jakiego spotkalam w swojej karierże wystawoewj (okolo 25) , króry nie tylko że nie macał psów to nawet ich palcem nie musnoł.
No i mój Lapek według opisu z karty ocen to :
chłopieca ,malo dynamiczna Innochód w stępie (80%psow mialo taki opis ruchu), przebudowana , zapasiona. Włos mało obfity. Uzębienie pelne kompletne . - i to wszystko
Taką oto mam pokrake Ale fajnie bylo pozdrawiam wszystkich zadowolonych i niezadowolonych z wystawy bardzo cieplo
Marta zdjęcia o które prosiłaś (przepraszam, że takie mało profesjonalne ujęcia ale usytuowanie ringu nie sprzyjało fotografowaniu psiaków)
QUEEN OF DIAMONDS Duch Wrzosowisk
i moja Miłość Kontra ,,zobacz co ta Pani ze mną robi"