Moderator: Anirysova
aneczka2014 napisał(a):A dlaczego miałaby być obciążona genetycznie?Póki co na nic się nie łudze i słucham rad weterynarza
2kreski napisał(a):Dzięki za artykuł![]()
A czy ja mogę się podpiąć i znów zadać pytanie?( jam macie mnie już dosyć, to mi napiszcie-nie obrażę się
)
Wet namawia nas na RTG w 7 miesiącu.
Ma to sens?
Robiliście tak szybko?
Bo ja jakoś straciłam zaufanie do wetów i wole Was podpytać jeszcze.
Dodam, że pies nie będzie wystawowy ani do hodowli. Chodzi tylko o zdrowie i ewentualną wczesną reakcję.
MB napisał(a):[Należy pamiętać, że do takiej oceny nie wystarczy wykonanie klasycznego zdjęcia RTG w pozycji VD (OFA).
aneczka2014 napisał(a):Mamagu-po jakich rodzicach jest Frodo?
2kreski napisał(a):MB napisał(a):[Należy pamiętać, że do takiej oceny nie wystarczy wykonanie klasycznego zdjęcia RTG w pozycji VD (OFA).
A jakie powinno być?
O co pytać weta?
Czego nie dać sobie wmówić?
Lekarka zapytana, czy takie badanie można zrobić u niej odpowiedziała, że oczywiście.
Ale nie wiem czy miała zwykłe RTG na myśli czy nie.
Się nie znam
MB napisał(a):2kreski napisał(a):MB napisał(a):[Należy pamiętać, że do takiej oceny nie wystarczy wykonanie klasycznego zdjęcia RTG w pozycji VD (OFA).
A jakie powinno być?
O co pytać weta?
Czego nie dać sobie wmówić?
Lekarka zapytana, czy takie badanie można zrobić u niej odpowiedziała, że oczywiście.
Ale nie wiem czy miała zwykłe RTG na myśli czy nie.
Się nie znam
Cały opis takiej diagnostyki, krok po kroku, włącznie ze zdjęciami RTG masz w tekście artykułu, wystarczy kliknąć i przeczytać. Nie jestem złośliwa, zwyczajnie nie chce mi się pisać tego drugi raz.![]()
aneczka2014 napisał(a):Moja jest po Albim i InceW sumie myśle,że nigdy niczego nie da się wykluczyć na 100%
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość