przez Barbapapa » 2010-08-03, 08:49
Dziś Chivek zachowywał się jak młody Bóg, no poza stawami... Ogoniasty w górze, pańcia przywitana, ośliniona, oczka rzeźkie, temperatura 38,7 Od wczorajszego wieczora wychodzimy na spacer bez uprzeży i robimy dobrowolnie ciut dłuższe spacerki. Dostał leki ziołowe od dr Tarki na nerwobóle i po opisaniu kupek i co na nich wyrasta, dostał nowe leki przeciw grzybiczne. Spróbuję porozumieć się z dr Kopaczewskim i dotrzeć do jednego z autorów artykułu o związku nieszczelnych jeli ze stanem zapalnym stawów, to skolei Wrocław. Z kasą cienko, więc o żadnych drogich badaniach mogących niewiele zmienić nie ma mowy.
I co sądzicie o tym ( to od naszej wet. p. Agnieszki):
Witam!
Przejrzałam preparaty i mogę polecić Dog vital forte 400g (5g na 20 kg, 2 razy dziennie) za 120 zł lub HMB 120 kapsułek (4 kapsułki 2 razy dziennie)za 120 zł, bogatszy jest ten pierwszy preparat, bo zawiera dekstrozę dodatkowo; jest jeszcze karma Brit care (czeska firma) z serii superpremium , activity 12 kg za 150 zł – dla psów pracujących i w okresie rekonwalescencji; preparaty mogę zamówić dopiero na czwartek, piątek – proszę dać znać jeśli któraś z tych rzeczy będzie potrzebna
- to żeby pomóc odbudować masę mięśniową- a może macie inne pomysły?