Moderator: Anirysova
P.P. napisał(a):Najlepiej ubrać się w żałobne szaty ,widzieć przyszłość w czarnych kolorach i biadolić
Barbapapa napisał(a):Trzy skończyły 8lat, a ile w tym samym czasie zeszło na nowotwór i nerki? statystyka nie jest obiecujaca.
Zuzanda napisał(a):Barbapapa napisał(a):Trzy skończyły 8lat, a ile w tym samym czasie zeszło na nowotwór i nerki? statystyka nie jest obiecujaca.
Jola o ile mi wiadomo dziś żaden . A Chivas?, a Hugo?, A Bera?- i to tylko są te z tych bardziej znanych forumowych. Jaki stan zdrowia reprezentują te co skończyły 8 lat? A te starsze które znasz, ile z nich ile dało dzieci? A te dzieci zdrowe są, chore?
A poza tym zdrowy organizm nie umiera MUSI na coś chorować żeby umrzeć :- No właśnie(
Barbapapa napisał(a): Np. na stronie ...hodofcy mojego Chivasa, jego mama cały czas żyje......, a to ponoć jedna z najstarszych "renomowanych" hodowli.
Barbapapa napisał(a):Jestem w szoku, kilka miesięcy temu wchodziłam, kilka osób też- od nich miałam wieści o żyjącej suni- i info nie było. No cóż gdyby jeszcze była biobsja, badania cyto/histo- , to rzeczywiście info by było w pełni wiarygodne.
Ale mimo wszystko BARDZO się cieszę że taka adnotacja została wreszcie umieszczona, Halinko a czy na temat Chivka też jest zamieszczona informacja- o dysplazji i nowotworzei o przedwczesnej śmierci?
Wiem że choćby właścieciele pozostałego rodzeństwa są tego typu informacjami bardzo zainteresowani.
Powrót do - Histiocytoza złośliwa i inne typy nowotworów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość