Moderator: Anirysova
tylko wieprzowe dobrze jest pozadnie wygotowac,
Dieta bogata w kości - nasz psiak ma prawie 4 miesiące, jakie kości zatem 9i czy w ogóle) możemy mu podawać?
kreska napisał(a):tylko wieprzowe dobrze jest pozadnie wygotowac,
gotowanie kosci powoduje m.inn. ich dosc nienaturalne lamanie "ostre krawedzie i z tego co ja wiem nie powinno sie podawac gotowanych kosci..
pozdr
Daria + Chila i Luna napisał(a):kreska napisał(a):tylko wieprzowe dobrze jest pozadnie wygotowac,
gotowanie kosci powoduje m.inn. ich dosc nienaturalne lamanie "ostre krawedzie i z tego co ja wiem nie powinno sie podawac gotowanych kosci..
pozdr
nie slyzalam szczerze o tej zaleznosci, napisalam tak bo ponoc nie powinno sie dawac wieprzowiny surowej, bo ma jakis wirus, jak ja pytalam o ten wirus mego weta to mi powiedzial ze nasza szczepionka to obejmuje i mozna surowa wieprz podawac, my podajemy surowe. kiedys raz gotowalam kosci smrod w domu mnie zniechecil szybko, ale nie zauwazylam by po ugotowaniu sie inaczej kruszyly
annasm napisał(a):Zapewne korpusy z młodych kaczek i gęsi byłyby też OK.
Daria + Chila i Luna napisał(a):co do tej wscieklizny rzekomej, to moj wet twierdzi ze szczepionka na wscieklizne ten rodzaj wscieklizny tez obejmuje
kreska napisał(a):Twardosc qoopy zalezy od jakosci karmy, a nie od tego czy bedzie namoczysz czy nie, czyli im lepsza karma tym 'dowody" sa twardsze
czyli co popularna karma na P.....sprzedawana w marketach jest dobra karma????![]()
marieanne napisał(a):annasm napisał(a):Zapewne korpusy z młodych kaczek i gęsi byłyby też OK.
Kacze możemy rownież polecić, sprawdzone
Daria + Chila i Luna napisał(a):co do tej wscieklizny rzekomej, to moj wet twierdzi ze szczepionka na wscieklizne ten rodzaj wscieklizny tez obejmuje
Daria, kurcze, tak czytam o tym Twoim wecie i czytam.... co to jest za człowiek? Kurcze, masakra, co rusz to inna dziwna teoria...![]()
Nie rozważałaś zmiany weta...?Spoiler:
Powrót do - Choroby układu moczowego i układu wydalniczego (np. nerki, tarczka), gruczoły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość