Zamieszczam epikryze choroby Zorzy. Którą przygotowała Dr. Agnieszka Neska - Suszyńska.
Z uwagi na postawioną diagnozę oraz utrzymanie Jej nerek w "dobrym" stanie jak najdłużej nam się to uda, Zorza nie będzie suką hodowlaną. Obecnie Zorza jest już po zabiegu sterylizacji.
Na Marginesie od siebie dodam....
Hodowca Zorzy został poinformowany przeze mnie o diagnozie. Wysłałam dwie wiadomości jak również dzwoniłam - Hodowca nie odpowiedział na żadną moją wiadomość nie odebrał telefonu ani nie oddzwonił, nie wykazał żadnego nawet zwykłego ludzkiego zainteresowania choćby tym jak się Zorza czuje.
Przykre jest również fakt ze pewne osoby "czekają" aż sprawa Zorzy nerek - "przyschnie" - to pozostawię bez komentarza, szkoda "prądu"...
Przy tej okazji chciała bym podziękować Wszystkim Tym Osobom którzy dla Zorzy są życzliwi i martwią się losem Zorzy. Bardzo Wam Dziękuję <3
Dla tych Osób które mają mimo wszystko wątpliwości bądź swojej teorie na temat diagnozy którą postawiła dr. Agnieszki Neski - Suszyńska mam dobrą wiadomość - trzeba będzie poczekać na finał - czyli zgon Zorzy....

Obrazek został zmniejszony.

Obrazek został zmniejszony.