agatka_zagatka napisał(a):A mój mały Lider przy 11 tygodniach waży 11 kg. To duży czy mało jak na takiego szczeniaka? :)
Moim zdaniem ok

Moderator: Halina
agatka_zagatka napisał(a):A mój mały Lider przy 11 tygodniach waży 11 kg. To duży czy mało jak na takiego szczeniaka? :)
Anna Rozalska napisał(a):Waga dobra, szczeniak musi być szczupły aby nie obciążać stawów biodrowych. W swoim czasie nabierze masy.
Woland napisał(a):Sonia ma 12 tygodni i waży 10,2 kg. Nie wiem czy to prawidłowo? Pani wet mówi, że jest w idealnej kondycji (znaczy Sonia, a nie pani wet :)
NERGAL napisał(a):hmmm ... to mój Nergal w takim razie straszny KLOC przy waszych psinkach ma 12 tygodni a waży 14,5kg![]()
Chyba coś musze pomyśleć jak to zmienić bo wyrośnie na Niedźwiedzia (na niedzielnym spacerku był 7 razy Misiem a raz Niedźwiadkiem). Kurde nie wiem po kim to ma skoro tata Czak taki wątły
kreska napisał(a):na podstawie wagi nie stwierdza sie kondycji
Cefreud napisał(a):Woland-zrób testy na alergię to będziesz wiedział dokładnie.Robi je np.Idexx
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości