Moderator: Halina
majawn napisał(a):
No i jeszcze dodam jako była entuzjastka rowerów: jeżdżąc rowerem można się nabawić prawdziwej fobii psów i małych i dużych, więc apeluję o wyrozumiałość.
Maja
ScorpionDH napisał(a):My mieliśmy już trzy takie sytuacje.
..... wykrzyczała: "To jest niedopuszczalne przecież to tylko zwierzę i nigdy nie wiadomo co mu odbije".. .....
Niewiedza ludzka na temat zwierząt jest przerażająca.
ScorpionDH napisał(a):
AniRysTeam napisał(a):Podobno wolno jeździć rowerem po chodniku
Barbel napisał(a):Idziemy sobie z Barbelastym chodnikiem, obok przelotówka, więc jakiś tam ruch jest, z przeciwka na rowerku obładowanym siatami pedałuje kobiecina. Oczywiscie jedzie PO CHODNIKU a chodnik z metr dwadzieścia ma. Pedałuje zawziecie prosto na czołówkę z nami i lamentuje O JEZUSIE MARYJO, O JEZUSIE MARYJO... Normalnie zbaraniałam, zleźliśmy z Barblem na jezdnię....
HAGRID napisał(a):ScorpionDH napisał(a):My mieliśmy już trzy takie sytuacje.
..... wykrzyczała: "To jest niedopuszczalne przecież to tylko zwierzę i nigdy nie wiadomo co mu odbije"..
moim zdaniem nie masz racji, nie można mieć pretensji do ludzi, szczególnie tych prowadzących dzieci
że zachowują większą ostrożność; ja moim dzieciakom zabraniam wyciągać ręce do obcego psa,
pies nie ma pysku wypisane co go w życiu spotkało i tak naprawdę nie wiesz jak się zachowa
my też mamy DSPP - teraz 7 m-cy, myślę że jest zrównoważony, jesteśmy po psim przedszkolu
a była taka sytuacja, że na zatłoczonym przejściu dla pieszych mijał nas w biegu chłopak
przypadkiem potrącił moją córkę i Hagrid (na smyczy) warknął i wyrwał w jego stronę
nic się nie stało, ale chłopak zamarł z przerażenia
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości