Cefreud napisał(a):a wiesz co ci szwajcarzy na boku kręcili :)))
maślankę

Moderator: Halina
Cefreud napisał(a):a wiesz co ci szwajcarzy na boku kręcili :)))
Kinga & Panda napisał(a):Albo szli ze swoim pieskiem (mały taki) i tenże chłopak właśnie mówi:
- Trzymaj tego psa, jeszcze mi go pożre. Czego to ludzie nie wymyślą
Daria + Chila i Luna napisał(a):moje ukraśc sie nie dadzą bo mają komende zostan i dupki nie podniosą,kiedyś sprawdzałam z jednym znajomym ktorego psy nie znały zapierały sie wyrwały mu i siedziały pod drzwiami, a capnąć w kagancu raczej nie dadzą radyb jak zostawiam to tylko w kagańcu
Cefreud napisał(a):Freud skonsumował papużkę falistą przez skórzany kaganiec(taka kratka)
Drixon napisał(a):a co do komentarzy to Drix jest aktualnie matką Ozia(Drix jako Wielka Upadła Madonna z Jednym Cycem
)
Barbapapa napisał(a):no dobra,Ala jak jadę na działkę, na dłużej , to mam nadkomplet, dwa psy i 5 do 7 kotów i z reguły wiele kwiatków do posadzenia i mnóstwo toreb z żarciem dla futrzaków, modlę się by żaden policjant mnie nie zachaczył.
Danka2208 napisał(a):Jak nic następne spotkanie w Rybniku na ul Gliwickiej lub w Branicach![]()
To sobie pogadamy o psiakach hehehehe
Danka2208 napisał(a):O tak ja uwielbiam spacery na moim zadu...ju, jeszcze trochę a chyba dostane skierowanie do specjalisty, bo kto to widział mieszkać na wsi, mieć ogród, podwórko i jeszcze chodzić z psem na spacer? Jak nic porąbało mnie.
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości