I na pewno więcej mnie kosztują nerwów i zdrowia.
Moderator: Halina
Cefreud napisał(a):Anirysova napisał(a):U nas 15 kg zjada jeden pies
Też sie zastanawiałam jak to jest że niektórzy piszą ze 12 kg na mc starcza i jeszcze nic oprócz suchego psy nie jedzą...
annasm napisał(a):Moje dzieci (...) na pewno więcej mnie kosztują nerwów i zdrowia.
Barbapapa napisał(a):TAk czy siak, należy ci się medal za info, że można. Niedaleko mojej działki są kurniki z indykami, ale cena szyjek jest wyższa niż w Warszawie w Tesco :( i dlatego przestałam szukać ubojni.
meggy napisał(a):Jezu Kasia dzięki, ja kupowałam kilka razy głowy cielęce, ale je gotowałam i wyjmowałam milioooony takich blaszek kościstych
czy czegoś strasznie się napaprałam - bo się bałam ,że im coś od tego będzie
Leszczynka napisał(a):meggy napisał(a):Jezu Kasia dzięki, ja kupowałam kilka razy głowy cielęce, ale je gotowałam i wyjmowałam milioooony takich blaszek kościstych
Ja tylko oparzam wrzątkiem - nic im nie jest - tylko potem szczęki na podwórku się przewalają i trzeba pozbierać bo głupio wygląda![]()
kreska napisał(a):Leszczynka napisał(a):meggy napisał(a):Jezu Kasia dzięki, ja kupowałam kilka razy głowy cielęce, ale je gotowałam i wyjmowałam milioooony takich blaszek kościstych
Ja tylko oparzam wrzątkiem - nic im nie jest - tylko potem szczęki na podwórku się przewalają i trzeba pozbierać bo głupio wygląda![]()
ja kiedys dostalam dla moich taki leb ale nie wiem czemu nie chcialy go ruszyc, moze przez te zebiska albo oczy, widok chyba okazal sie makabryczny nie tylko dla mnie i moich sasiadow![]()
pozdr
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości