Moderator: Halina
beatka napisał(a):Aniu, tutaj są
viewtopic.php?f=16&t=535&st=0&sk=t&sd=a
Piekłam tylko te z wątróbki, ale kuszą mnie jeszcze serowe. Jak upieczesz, dobrze wysusz, zdecydowanie dłużej niż 1/2h w ciepłym piekarniku i trzymaj w lodówce.
Smacznego życzę moim ulubieńcom
Barbapapa napisał(a): Serowe są świetne do piwa
Drixon napisał(a):Barbapapa napisał(a): Serowe są świetne do piwa
do piwa mówisz? a w temacie piwa będąc - czy Wasze berny tez tak chetnie przybiegaja na magiczne 'pyk' przy otwarciu puszki z piwem? ... Drix uwielbia - trzeba dobrze pilnować swojego pivka bo wyżłopie i spac pójdzie - maleństwo tez ostatnio porpóbowało i ... niestety smakuje
frappe napisał(a):Kochana są wersje idealne dla Bernów, czyli zabudowane (nie wieje) z przyciemnianymi szybami (słońce mocno nie świeci), uchylane szyby (dostęp do powietrza) np taki:
:)
frappe napisał(a):Kochana są wersje idealne dla Bernów, czyli zabudowane (nie wieje) z przyciemnianymi szybami (słońce mocno nie świeci), uchylane szyby (dostęp do powietrza) np taki:
http://photos01.otomoto.pl/photos/origi ... 4080_3.jpg
:)
AniRysTeam napisał(a):frappe napisał(a):Kochana są wersje idealne dla Bernów, czyli zabudowane (nie wieje) z przyciemnianymi szybami (słońce mocno nie świeci), uchylane szyby (dostęp do powietrza) np taki:
:)
Trochę wysoki, musi być dodatkowo rampa do wchodzenia dla psów
lidia i forest napisał(a):W sobotę pieczemy ciasteczka tylko jeszcze nie wiem które smaki
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości