Moderator: Anirysova
Anna Rozalska napisał(a):Trzymamy kciuki. Dobrze, ze nie wykryto pasożytów. To dobra wiadomosć. Pytałaś o helicobakter?
Anuta napisał(a):Trzymaj się zaleceń weta. Daj maluchowi szansę. Często zupełnie zdrowy psiak po zmianie karmy ma biegunkę.
Jego układ pokarmowy jest jeszcze niedojrzały i musi się dopiero nauczyć prawidłowego funkcjonowania. Jednak biegunki nigdy nie należy bagatelizować. Dbaj by maluch się nie odwodnił.
Arachne napisał(a):Wracając do mojego problemu. Zrobiliśmy badania ogólne kału i na lemblie i wszystko wyszło w normie. Przy odbiorze wyników pogadałam sobie z recepcjonistą i polecił mi jeszcze badania na aktywność trypsyny. No i wyszło szydło z workaDulka ma prawdopodbnie niewydolność trzustki i to sporą bo wyszło tylko 30% aktywności. Jestem trochę podłamana, ale z drugiej strony sie cieszę, że w końcu wiem co jej jest i mogę działać. Poza tym jestem też lekko zdziwiona, że pomógła mi osoba z recepcji, a weterynarz nie potrafił.
Powrót do - Choroby układu pokarmowego, zatrucia i alergie pokarmowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości