Bardzo wszystkim dziękuję za wsparcie "moralne i finansowe"
Dziś robimy o 20.00 kolejne usg + ekg
Wczoraj dr.Orzeł zrobił jak wiecie serię zdjęć.Na zdjęciach guzów nie widać.Niepokojący jest obraz serca i przepony stąd takie badania.
Właśnie przesłałam do wetek maila od dr Jagielskiego:
"Szanowna Pani,
Obraz krwi nie jest charakterystyczny, może występować przy pobudzeniu. Na rtg widoczne tylko niewielkie nacieczenia okołooskrzelowe. Do wykonania oczywiście
- USG jamy brzusznej z oceną węzłów chłonnych
- biopsja powiększonego węzła chłonnego
Jeśli kulawizna dotyczy kończyny z powiększonym węzłem chłonnym, to może być związane np. z jakimś regionalnym stanem zapalnym i to należy też brać pod uwagę.
Myślę, że powyższe badania można zrobić w Krakowie, nie ma chyba konieczności, jak na razie, przewożenia psa. Proszę o wyniki powyższych badań.
Miłego Dnia,
Dariusz Jagielski "
więc może jeszcze coś zrobimy.Ponieważ Freud diagnozowany jest z pieniędzy dobrych ludzi wstawię moze rozliczenie:
10/09/2010
PRZELEW KRAJOWY MIĘDZYBANKOWY KATARZYNA SAGANOWSKA 200 zł
z tego były robione badania w Laboklinie-profil trzustkowy,wątrobowy i badanie kału oraz morfologia z dwoma tramalami w zastrzyku
28/09/2010
PRZELEW KRAJOWY MIĘDZYBANKOWY Katarzyna Saganowska 70 zł
z tego opłacony był Krakvet:
30/09/2010
TRANSAKCJA KARTĄ PŁATNICZĄ
KRAK-VET KRAKOW 30021215 1100650017 *********0746056 -64,00
Na końcie zostały mi pieniążki przesłane przez Jolę-150 zł oraz przez jedną anonimową osobę - 300 zł.
WSZYSTKIM BARDZO ALE TO BARDZO DZIĘKUJĘ I proszę trzymajcie kciuki,żeby to było "tylko" serducho!
choć ono niestety nie wyjaśnia braku łaknienia