Moderator: Anirysova
Kasia napisał(a):
Na razie i tak nic nie pobije wyczyny ON - ka mojego kuzyna - jednorazowo pozarł wiadro kiszonej kapusty, mięcho na obiad dla 4 - osobowej rodziny i kaktusa
Barbel napisał(a):Z wyczynów jedzeniowych to o Bąblu nie można nic powiedzieć bo on generalnie nie odżywia się wcale![]()
. Za to jego poprzednik podhalańczyk Ben wchłonął kostkę masła wraz z opakowaniem - nic mu nie było. W opowieściach rodzinnych istnieje jeszcze historia Bacy (tyż podhalana) który wciął stojący na dębowych meblach (na tym draństwie każdy zaciek tłustości znać) tort urodzinowy nie zostawiając absolutnie żadnych śladów prócz wylizanego do czysta talerza.
Cefreud napisał(a):co z bezczelny psiur.Nie dosc że przejął role Twojego opiekuna to jeszcze zdewastuje mi hotel i gdzie ja Freudzika na wakację zawiozę?
Cefreud napisał(a):co z bezczelny psiur.Nie dosc że przejął role Twojego opiekuna to jeszcze zdewastuje mi hotel i gdzie ja Freudzika na wakację zawiozę?
Cefreud napisał(a):ciesz się,ze Ci do domu nie przynosi.Makrela przynosiła nam same tuszki mysie jak odkryła,ze na widok całych wpadamy w lekka histerię
Powrót do - Choroby układu pokarmowego, zatrucia i alergie pokarmowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość